Hirdetés
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Kornel #10548 üzenetére
Most ha minden igaz lehet jön egy 150/80 a nullásról. Valahogy akörül mentem, de a franc se emlékszik már. Ha jön akkor megyek virágot ültetni a ligetbe szombatonként
(#10549) anonymus89:Füstöt? Nem. Benzines volt mind. Egy román kombi malac passat füstölgött előttem valamelyik nap, de tuti hogy turbolader defekt volt, mert nem ment, de szürreálisan okádta a kékesfekete füstöt(húzott tdi sehol semmi ilyesmit tudott ~90km/h-nál, csak feketét.), de hamar magam mögött tudtam szerencsére. Mostanában? A környéken mindenhol ~402ft körül van a sima 95ös, én most 394-ért tankolgatok nevenincs kiskúton nagyon meg vagyok elégedve, de sajna rákényszerültem, a biatorbágyi agip kútra, mondom olyan szar nem lehet, nyomtam bele egy 10esért, hát kurvára nem megy a verda vele. Ennél szarabbul csak a vizes osan"benzin"-el ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest