Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Hosszú válasz:
Szuzét annyira nem ismerem, de többnyire a támogatásban van különbség. (RedHatéknál pl így van. Meglepődnél milyen rövid a különbség listája a RHEL 5 és FC6 között ami a szoftvereket illeti
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)
Tehát otthonra, iskolába, vagy kissebb irodába megteszi a open verzió. De egy bankba már nem. Mivel ott fél óra leállás is milliókba kerülhet. Egyszeri felhasználóknak meg itt vannak a fórumok. Vagyis a legtöbb esetben a szakmai támogatásért fizetsz, a szoftver az olcsó.
De itt részletes felvilágosítást találsz: [link]
Azt nem tudom milyen korlátozásokkal használhatod ingyen. Miért is kellene? ha van OpenSuSE?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) Vagy épp egy-két fizetős progi is belekerül. (Mandrivájék ha jól tudom adnak cedegát meg krosszóver offiszt a fizetős verzióhoz.)