Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
e00dgy
aktív tag
Ez a funkciót a "Start menü" rendszer alatt, Lemezkezelés. Ha a start gyors keresőjébe beírsz ennyit "Lemezek" ezt a programot dobja fel. Ugyan az majdnem, hasonlóan néz is ki mint a Windows alatt a Lemezkezelés.
Ebben a programban fizikai lemeznél található egy nyomógomb, ami alatt található ez a kis funkció "Lemezkép készítése".
No ez készít a teljes HDD vagy SSD-ről egy x.IMG fájlt. Erre vonatkozott az első kérdésem. Feltételezem, ismerve a linuxok igen pazar tudását, hogy ez egyenértékű lehet egy Acronis jellegű lemezképpel. Csak még nem tudtam kipróbálni, főleg, hogy tegnap este a RAID 0 tömböm tökrevágtam
Így a screenshotok is hiányoznak.
A második kérdésem, a gond az volt elsőre, hogy a VLC nem a legfrissebb volt. De miután nagyszerűen frissítettem a VLC-t, és érzékelte, hogy van gpu, VLC-CODECS is letöltve, MKV-t továbbra is kép nélkül láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Így a screenshotok is hiányoznak.