Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
A KDE Codecs felraktad? Nála így működik a VLC rendesen.
-
wetomi
aktív tag
Lemezek, persze, mert Gnome-ot használsz (gondolom), én KDE-t, ezért nem esett le elsőre.
Esetleg más programmal próbáltad, függetlenül, hogy a VLC kell? Hang van és csak videó nincs, vagy még a lejátszás sem indul el? A GPU gyorsítás be volt kapcsolva, próbáltad annak ki/be kapcsolásával?
Szerencsére nagyon régen találkoztam olyannal, hogy a VLC ne játszott volna le valamit.
-
wetomi
aktív tag
Szia!
1: Nem ismerős a funkció, vagy csak én vagyok ilyen vakegér? Hol találtad? Gyanítom, hasonló lehet ahhoz, amit mondasz, a legegyszerűbb, ha kipróbálod.
2: Telepítve van a vlc-codecs nevű csomag? Ha nincs, akkor tedd fel, úgy mennie kellene már, ha úgysem műkszik, akkor pillanatnyilag nincs ötletem.
(#3399) sz.balazs.95
Nekem a Chromiumban felugrik az oldal tetejére, mást még nem találtam hozzá, bár ezt a kombinációt még nem is próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Logitech z5500 5.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest