- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, kezdem visszavonni azt, amit korábban írtam erről a disztróról.
Most nézem, hogy valahogy sikerült a 11.4-est leszedni a 12.2 helyett. No problem, repók átállítva, frissítés elkezdődik, letöltés közben többször meg kellett nyoni a retry-t, mert valami történt, aztán az install végén azt mondja, pár processzt újra kellene indítani. Azt írja, hogy zypper ps parancsot adjam ki. Kiadom, ez meg egy kilométeres listát betolt a terminálba kis vonalkákkal, aminek az eleje nem is fért ki, így franc tudja, mi van. Jobb híján nyomtam restratot...
Végül is sikerült a frissítés, de nem vagyok túlzottan elégedett. A boot elég lassú, a Yast meg valahogy jobban kezelhető volt régebben.Továbbá hiába választottam ki a magyar nyelvet a telepítéskor, alig pár helyen van magyar szöveg.
Egyenlőre arra hajlok, hogy megnézzek egy másik disztrót. Tudok angolul, szal nem gáz, de furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest