- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, kezdem visszavonni azt, amit korábban írtam erről a disztróról.
Most nézem, hogy valahogy sikerült a 11.4-est leszedni a 12.2 helyett. No problem, repók átállítva, frissítés elkezdődik, letöltés közben többször meg kellett nyoni a retry-t, mert valami történt, aztán az install végén azt mondja, pár processzt újra kellene indítani. Azt írja, hogy zypper ps parancsot adjam ki. Kiadom, ez meg egy kilométeres listát betolt a terminálba kis vonalkákkal, aminek az eleje nem is fért ki, így franc tudja, mi van. Jobb híján nyomtam restratot...
Végül is sikerült a frissítés, de nem vagyok túlzottan elégedett. A boot elég lassú, a Yast meg valahogy jobban kezelhető volt régebben.Továbbá hiába választottam ki a magyar nyelvet a telepítéskor, alig pár helyen van magyar szöveg.
Egyenlőre arra hajlok, hogy megnézzek egy másik disztrót. Tudok angolul, szal nem gáz, de furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- RugKing 4 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest