Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Van két kész, telepített SUSE Linux Enterprise 11 SP1-es vmware image. A Host gép Windows 7. A hálózat NAT-ba kell hogy legyen, mivel a két image ugyan azon a Hoston fut, és ezeknek kommunikálniuk kell egymással,illetve a Host-gép nek is látnia kell őket. Ez eddig teljesen jól működik. Viszont az imagek (vagyis csak az egyik, a másiknál erre nincs szükség) nem tud kimenni az internetre, illetve a Host gép címét sem tudja pingelni. Valamilyen routolási problémára gyanakszom, de már mindennel próbálkoztam amit csak találtam, és nem megy. Egyszer sikerült valahogy megcsinálnom, akkor épp azt állítottam be, hogy a Yast helyett a NetworkManager kezelje a hálózatot. Ekkor működött, de aztán következő indításnál már IP-t se kapott az image.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert valószínűleg az imagel van gond. Mivel csináltam egy teljesen friss Ubuntut, szintén NAT-ra állítva, ugyan ezen a konfigon, és ott minden rendben működik.
Ha valaki nagyon vágja a hálózatokat, ill. a linuxot, akkor segítsen pls, akár privátban is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest