Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

pmatthew tag Sziasztok. Van két kész, telepített SUSE Linux Enterprise 11 SP1-es vmware image. A Host gép Windows 7. A hálózat NAT-ba kell hogy legyen, mivel a két image ugyan azon a Hoston fut, és ezeknek kommunikálniuk kell egymással,illetve a Host-gép nek is látnia kell őket. Ez eddig teljesen jól működik. Viszont az imagek (vagyis csak az egyik, a másiknál erre nincs szükség) nem tud kimenni az internetre, illetve a Host gép címét sem tudja pingelni. Valamilyen routolási problémára gyanakszom, de már mindennel próbálkoztam amit csak találtam, és nem megy. Egyszer sikerült valahogy megcsinálnom, akkor épp azt állítottam be, hogy a Yast helyett a NetworkManager kezelje a hálózatot. Ekkor működött, de aztán következő indításnál már IP-t se kapott az image. Azért gondoltam, hogy ide írok, mert valószínűleg az imagel van gond. Mivel csináltam egy teljesen friss Ubuntut, szintén NAT-ra állítva, ugyan ezen a konfigon, és ott minden rendben működik. Ha valaki nagyon vágja a hálózatokat, ill. a linuxot, akkor segítsen pls, akár privátban is. Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest