- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Van két kész, telepített SUSE Linux Enterprise 11 SP1-es vmware image. A Host gép Windows 7. A hálózat NAT-ba kell hogy legyen, mivel a két image ugyan azon a Hoston fut, és ezeknek kommunikálniuk kell egymással,illetve a Host-gép nek is látnia kell őket. Ez eddig teljesen jól működik. Viszont az imagek (vagyis csak az egyik, a másiknál erre nincs szükség) nem tud kimenni az internetre, illetve a Host gép címét sem tudja pingelni. Valamilyen routolási problémára gyanakszom, de már mindennel próbálkoztam amit csak találtam, és nem megy. Egyszer sikerült valahogy megcsinálnom, akkor épp azt állítottam be, hogy a Yast helyett a NetworkManager kezelje a hálózatot. Ekkor működött, de aztán következő indításnál már IP-t se kapott az image.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert valószínűleg az imagel van gond. Mivel csináltam egy teljesen friss Ubuntut, szintén NAT-ra állítva, ugyan ezen a konfigon, és ott minden rendben működik.
Ha valaki nagyon vágja a hálózatokat, ill. a linuxot, akkor segítsen pls, akár privátban is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest