Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
grosz
csendes tag
Üdv.Új vagyok ebben az Open suse dologban.De egyenlőre nagyon tetszik a dolog.Mivel facebookon sem találtam magyar nyelvű oldalt ezért megcsináltam én.Magyar Open Suse Közösség néven.(https://www.facebook.com/opensusehu)Kérdésem a következő.A Kaffeine nevű médailejátszóhoz hogy lehet kodekeket feltenni.Mert nem játsza le a HD filmet sem semmit.Az amarokot sikerült megcsinálnom.az jó.Már csak a Kaffeine kellene a filmekhez.A totem nem annyira tetszik.
A második hogy egy cikkben olvastam erről a programról ami elvileg videkártyához van.ATI Catalystom van de az nem olyan király.Nos ez a program nem .rpm-re végződik.Hogy lehet telepíteni?Itt a linkje: http://www.sebastian-siebert.de/downloads/makerpm-amd-12.1.sh
A válaszokat köszönöm előre is.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- MIUI / HyperOS topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- DJI topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest