Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. 11.3 X86_64-et használok, nvidia videókártyával. (GT240) Felraktam hozzá a drivert innen. Megy is jól, compiz is működik szépen, viszont van egy kis baja. Az a hibajelenség, hogy ha van pl egy menü, és azon végighúzom az egeret, elvileg az aktuális menüpontot kivastagítja. Na, itt mindegyiket. (Szóval nem csak az aktuálisat, hanem amin már volt az egér, az nem áll vissza normálba, hanem úgy marad.) Vagy pl ha terminál emulátorban csinálok valamit, nem frissíti a sorokat, csak ha kijelölöm őket egérrel, vagy megmozdítom az ablakot. De most, hogy írok a fórumra, itt is van kb 3 kurzor egyszerre, meg ha leírok valamit, és kitörlöm sokszor csak akkor változik a szöveg, ha a helyére írok valamit. Netezéskor, beírok egy címet, betölti az oldalt, de én még mindig a régi oldalt látom, ahol korábban voltam, csak ha egérrel átmegyek a böngészőn, akkor ott mutatja az új oldalt, ahol volt már az egér. Mit lehet ezzel tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest