- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. 11.3 X86_64-et használok, nvidia videókártyával. (GT240) Felraktam hozzá a drivert innen. Megy is jól, compiz is működik szépen, viszont van egy kis baja. Az a hibajelenség, hogy ha van pl egy menü, és azon végighúzom az egeret, elvileg az aktuális menüpontot kivastagítja. Na, itt mindegyiket. (Szóval nem csak az aktuálisat, hanem amin már volt az egér, az nem áll vissza normálba, hanem úgy marad.) Vagy pl ha terminál emulátorban csinálok valamit, nem frissíti a sorokat, csak ha kijelölöm őket egérrel, vagy megmozdítom az ablakot. De most, hogy írok a fórumra, itt is van kb 3 kurzor egyszerre, meg ha leírok valamit, és kitörlöm sokszor csak akkor változik a szöveg, ha a helyére írok valamit. Netezéskor, beírok egy címet, betölti az oldalt, de én még mindig a régi oldalt látom, ahol korábban voltam, csak ha egérrel átmegyek a böngészőn, akkor ott mutatja az új oldalt, ahol volt már az egér. Mit lehet ezzel tenni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Legion 5 pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs