- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Nkboy: A YAST-ban megtaláltam a gDesklets csomagjait (3 van: gDesklets, -lang, -debuginfo), ezeket installáltam. Miután sikeresen feltelepült, elindítottam a gDesklets ikonnal az alkalmazások között. A kurzor átváltott töltésre (kör alak, benne animált pontok futnak körbe-körbe), majd egy pár másodperc múlva visszaállt a nyílra, ami az alaphelyzet.
Konzolból hogyan nézed? Milyen paranccsal?Vladi: Megnéztem a help-jét. Azt írta, hogy egy pyorbit nevű csomagra szükségem van.
Ezt csak azért nem értem, mert elvileg a YAST fel kellene, hogy telepítsen mindenféle függő csomagot, de ezek szerint nem...Szerk.: megnéztem, fent van a 2.14.3-as verzió belőle...
Szerk2.: ezeket írta ki:
Ön most futtatja először a gDeskletset.
A gDesklets most ellenőrizni fogja az előfeltételeket...Előfeltételek ellenőrzése:
- sys ... megtalálva
- xml.parsers.expat ... megtalálva
- xml.sax ... megtalálva
- gtk ... megtalálva
- ORBit ... megtalálva
Verzióellenőrzés sikertelen.ORBit Python kötések (pyorbit) == 2.0.1 verzió szükséges.
Kérem győződjön meg, hogy a szükséges programok telepítve vannak.
Ezen kívül ne tartsa egy programkönyvtár/kötés több verzióját a rendszerén.
A gDesklets nem fog működni, ha nincs az összes szükséges függőség telepítve a rendszerén.AZ INDÍTÁS MOST FÉLBESZAKAD!
Szerk3.: vicces, feltettem a debuginfo részét, és feltette az orbit-ot is újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest