Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Nkboy: A YAST-ban megtaláltam a gDesklets csomagjait (3 van: gDesklets, -lang, -debuginfo), ezeket installáltam. Miután sikeresen feltelepült, elindítottam a gDesklets ikonnal az alkalmazások között. A kurzor átváltott töltésre (kör alak, benne animált pontok futnak körbe-körbe), majd egy pár másodperc múlva visszaállt a nyílra, ami az alaphelyzet.
Konzolból hogyan nézed? Milyen paranccsal?Vladi: Megnéztem a help-jét. Azt írta, hogy egy pyorbit nevű csomagra szükségem van.
Ezt csak azért nem értem, mert elvileg a YAST fel kellene, hogy telepítsen mindenféle függő csomagot, de ezek szerint nem...Szerk.: megnéztem, fent van a 2.14.3-as verzió belőle...
Szerk2.: ezeket írta ki:
Ön most futtatja először a gDeskletset.
A gDesklets most ellenőrizni fogja az előfeltételeket...Előfeltételek ellenőrzése:
- sys ... megtalálva
- xml.parsers.expat ... megtalálva
- xml.sax ... megtalálva
- gtk ... megtalálva
- ORBit ... megtalálva
Verzióellenőrzés sikertelen.ORBit Python kötések (pyorbit) == 2.0.1 verzió szükséges.
Kérem győződjön meg, hogy a szükséges programok telepítve vannak.
Ezen kívül ne tartsa egy programkönyvtár/kötés több verzióját a rendszerén.
A gDesklets nem fog működni, ha nincs az összes szükséges függőség telepítve a rendszerén.AZ INDÍTÁS MOST FÉLBESZAKAD!
Szerk3.: vicces, feltettem a debuginfo részét, és feltette az orbit-ot is újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest