- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
245 kontra 250 ló, érdemi különbség nem lehet gyorsulásban... csak a viselkedésben (turbólyuk+lórúgás), fogyasztásban és szervizdíjakban.
a subaruklub fórumát olvasgatva én nem vennék 2.5xt motoros gépet, mert a motorgenerál garantált és garantáltan drága. egy nagy köbcentis szívó motornál nincs jobb, megbízhatóbb konstrukció szerintem.
de árultak itthon, budakalászon is tavaly egy 2.5xt outbacket, penge ára is volt, szép is volt (usa modell), agyaltam is rajta. de nem bánom, hogy végül ez a 2007-es h6-os lett, nagyon nem.
ma nyomtam egy kilinccsel előre kört a bölcsi melletti parkolóban, gyerek nagyot nézett. mókás azért, ahogy ez a hosszú kombi csúszik oldalra, nem egy őszinte sportgép, amolyan apukák sportkombija
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hunt: Showdown
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest