- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Csapoati #19382 üzenetére
én csak azt nem értem, hogyan van valakinek Fallout 4 meg GTA 5 kulcsa, ami még nincs aktiválva... vagy valaki tényleg csak azért vásárol egyet G2A-n, hogy aztán behajítsa cserére? más helyről nem igazán szerezhető be szerintem, vagy legalábbis nem jó áron. ha véletlenül mégis jó áron találnám meg pl a GTA5-öt, akkor azt meg nyilván csak saját célra, tehát egyből aktiválnám. (bár nem vagyunk egyformák)
-
pigster
senior tag
válasz
Csapoati #15742 üzenetére
Talán pont most van GTR Evolution ingyen. Elgondolkodtam rajta, hogy valakivel cserélek, mert nem szeretnék csak emiatt facebookozni, meg más játék esetében akár évekig spamet kapni, csak azért, mert ingyen volt.
És ugyan már mennyire "a kevésbé tájékozott emberek kihasználása", ha valaki egy-két kártyát kér cserébe? Tegnap adtam el egyet, kaptam érte EUR 0,06-t (20 Ft sincs). Lehet, hogy inkább adnék két kártyát, minthogy egy tök felesleges regisztrációs procedúrát végigcsináljak valahol. Aki meg TF2 kulccsal fizetne, az már nem hinném, hogy annyira tájékozatlan lenne. A többi eset, meg csere: kereslet-kínálat.
Lehet, hogyha én feltennék egy listát a saját "cserealapomról", abban is lenne olyan, ami ingyenes (volt, van, lesz), szerinted ezt számon tartom? Akinek kell, cserél, akinek nem, az meg nem.
Itt már szinte a fél fórum versenyhivalt, meg fogyasztóvédelmet játszik néhány tíz meg száz forintos tételeknél. -
SenorGrande
senior tag
-
Prof
addikt
válasz
Csapoati #13520 üzenetére
Ja mintha az emberek a jatekot ugy neznek mint a weblapot lol. Elinditod jatszol vele X oraig kilepsz, jonapot.
Nekem van Uplay , Desura is, Origin Steam mellett nem kerul semmibe, sok nagy jatek hala a VGA-s kuponoknak es az amator Steam fuggoknek igy bagoert megvan. -
-
Alien83
senior tag
válasz
Csapoati #13195 üzenetére
na erről van szó. nem vádol előre senki senkit, de ha itt kerül a biznisz érvényességre, a vásárló bármi történjen feltételezheti hogy nah ez a PH oldal egy szar oldal mert nem szűri az ilyen dolgokat, illetve nem figyelmeztet, ezért szokták elmondani, ezekután bárki megkeres priviben semmi gond, aaz egyéni probémája, felelőssége lesz majd.
-
scofield1290
tag
válasz
Csapoati #9118 üzenetére
megértelek teljes mértékben és ez igy igaz ahogy mondod én ezzel csak arra akartam kijukadni hogy magyarán megmondva a munkám miattt nem adódik már rá lehetőségem hogy játszak !
ha játszok is néha néha napján 1kicsit az max a csgo vagy a dota2 vagy a cs 1.6 !inkább erre az accomra gyűjtöm a játékokat a többi nem érdekel !
2 bo2-s accom volt összesen és 1x itt irtam ki tudatlanul ph-n hogy eladnám accomat igaz 24 óra kitiltást kaptam is érte !!
de rám irt 1 illető hogy megvenné az accot mert látta a hirdetést !!
igen elis adtam neki és mai napig játszik rajta !én manapság inkább csak gyűjtöm a játékokat hobbiból
Steam: ♥™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged