Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Nem ment ma a fórum volt pánik és izgulas egyben de már helyre állt a rend szerencsére. Gondolom karbantartás volt.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Durva volt több ilyen nem lesz remélem. Bár azóta gyorsabb lett az oldal jobban működik. Amíg nem volt fórum papírra irogattam az izgulàsos gondolataimat. Ti hogy veszeltetek át?
#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulas gyerünk lassan itt a tavasz és jön a szél vele együtt je. Alig várom már nem fogom kibirni szerintem. Steamon a barátom az egyetlen az örök
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Ha már szél nincs azért izgulas van. A szelig itt van nekünk ingyenes pont bolt cuccok. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Nincs sehol csak az izgulás és a steamon. Egyszerűen nehezen telnek a napok szél nélkül. Nem fogom kibírni a kövi szélig. Jaj lesz nekem.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Na ki van itt velem eme késői órán. Egyedül kell izgulni és bámulni a steamont.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5808 üzenetére
Jól beszélsz izgulos barátom. Ez egy ilyen dolog de ha minden így megy talán megkapom az izgulàs Nobel díját... lol.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5810 üzenetére
Dr Serpi az új nevem a doktori vizsga után. sok előadást kell tartanom addig a steamonrol meg az izgulasrol illetve annak tudományáról.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Itt a tavaszi szél pont most mikor a doktori ra kell készülni lol. A matricák kívül ad mást is vagy csak ennyi minden napra?
#izgulok dr Serpi
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Golden9 #5813 üzenetére
Köszi ezt nem is tudtam majdnem lemaradtam. De nem kártya volt valami hangulatjel. Lol
Eami: kitartás tudom nehéz de elmúlik hamar. A lényeg izguld ki magad rendesen. Ha kell segítünk úgy könnyebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5816 üzenetére
Nekem egy hangulat jelet adott kártyát nem sajnos. Nem is irta hogy gyere vissza holnap a következőért. Gyanús hogy kártya nincs.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5818 üzenetére
Kaptam egyet kategória megnézéséért plusz egyet a varolista megnézéséért. Érdekes nekem tudom ez hogy jött ki.
-
Serpiko
addikt
A steamon szakmai topikban írták csak matrica van kártya nincs. Úgyhogy megint egy átlagos szél semmi extra. Ez van ezt kell szeretni.
#Izgulok
-
Golden9
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz Golden9 #5824 üzenetére
Így vagyok vele én is elfér az invertoriban. Amúgy nem vesz el helyet úgy emlekszem azt mondták. Akkor nincs más hatra várni a 19 órát és izgulni addig vajon ma mit ad.
Ja az epic ingyen gem a heti valami horgászos cucc?
#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
válasz Serpiko #5825 üzenetére
Az a jövő héten lesz, most a The Bridge van, meg a Deus Ex: Mankind Divided.
Ha a Daus Ex sok új játékost odavonz, akkor majd a Cyberpunk 2077-ot is hozzánk vágják a nyáron.
Remélem.
#Izgulok[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
Jutalom feltéve! Ti felvéttek már? 19:01 perckor sikerült
#izgulok holnap jön a következő
-
Serpiko
addikt
Izgulás már most várom a 19:00 órát. Vajon mi lesz a következő felvehető jutalmam. Nehéz és hosszú órák jönnek most nekünk izgulosoknak.
#izgulok
-
Golden9
addikt
Megvan a mai!
#Izgulok
[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
Kis konfliktus megelőzéshez adnék-kérek segítséget: A szomszéd gyerekeinek egy szem gépén, ugyan-azon W-11-es Steam-jén lehet-e(hogyan lehet) megoldani, hogy a szokásos jelszó átírogatás nélkül tudja a két "égetnivaló" a saját(/saját) WoT Blitz Felhasználóját használni.
Ha esetleg lehet: külön, két parancsikonként(jelszó begépelés nélkül) indítva?
Máshogy is jó, a lényeg: elkülönítve a kettő felhasználó, induláskori jelszó-pötyögés nélkül!Előre is
Ha nem találtam el, hogy ide való, akkor hova menjek?
A WoT nem él gyakorlatilag!
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
addikt
válasz 5leteseN #5837 üzenetére
Szia!
Ha nem jelentkeznek ki a Steam fiókból, hanem csak fiókot váltanak, akkor a Steam nem kér jelszót. Azt hogy a játékba való belépésnél ki lehet-e hagyni a jelszót már nem tudom, viszont én nem adnék nekik esélyt, hogy egymás fiókjába belepiszkáljanak.
Steam topic.
Azonnali játékos kérdések órája.#Izgulok
[ Szeretkezve ]
-
5leteseN
senior tag
válasz Golden9 #5838 üzenetére
A szomszéd sem ad esélyt(ha a parancsikonos jelszavas WoT Blitz lehetséges): a terv szerint egy-egy már nem-használt, régi(de erre pont jóóó : ) pendrive-ra kapja mindkettő "tökmag" a maga parancsikonját!
A Steam-ből nem is szoktak kilépni, a WoT Blitz-be kell az ótómata-bepötyögős dolog, amit meg kellene oldani.
Sok korábbi(egyszerűbb) Windows-os programmal mintha ment volna ez a parancsikon-jelszavas(vagy másképpen megoldott) dolog, ezért merült fel szülőknek(és nekem) ez a kényelmesebb/idő takarékosabb megoldás, a "mindig-induláskor-bepöttyi" helyett.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz 5leteseN #5839 üzenetére
Nagyjából öten járunk ebbe a topikba hülyülni, nem valószínű, hogy itt találsz megoldást.
Annyira specifikusat szeretnél, hogy ezt a kérdést inkább a hivatalos wargaming forumon lenne érdemes feltenni, angol nyelven.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
5leteseN
senior tag
válasz SenorGrande #5840 üzenetére
Átnézek akkor valami olyasmire! Kösz!
Jó a hangulat, tetszik! Ne hagyjátok abba!
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5840 üzenetére
Néha kapnak választ itt is. Amúgy mindig ha jön ha nem jön válasz atiranyitom őket a megfelelő szakmai topikba.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Zsakolava a ma jutalom . Várom a holnapot vajon mit dob izgulok. A
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Ma nem leszek otthon 19 órakor most mindkettő pisi kaki vot lesz csak 21 óra körül tudom felvenni a jutalmat. olyan rossz mindkettő pisi kaki vot lesz velem lol.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Jutalom felvétel megvan. Je. nem lehet mindig fordulokor felvenni.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Ez a steamon családi dolog érdekes lehet. Családot kell alapítani izgulos családot. mondjuk ehhez bizalom is kell nem is kevés. Csak csapongok erre-arra.
Inkább maradok az izgulásnál.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Vége a szélnek mi lesz most velünk. Nem fogjuk birni vagy csak nehezen. Fel a fejjel izgulosok.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz chungee #5848 üzenetére
A star Wars megszűnt lekapcsolták a szervereket mondjuk nekem megy offline. Amúgy sajnos nem tudom lehet valami valahol az áfsz-Ben le van írva. Kiváncsi leszek az úgy végére. Aztán lehet jön valaki aki tud segíteni érdemben. Próbálj rákérdezni az origin szakmai topikban is.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Epci ingyen gém zsákolva. Call of the Wild: The Angler™ ez valami horgászos cucc?
Steamon mit csinálsz szél kell nekünk most. Jó? Talán meghallja a steamon a kérésem érzi az izgulásom.#izgulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest