Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy88trance
tag
válasz
Serpiko #5149 üzenetére
Nálam is sok játék van,de inkább játszok azzal amik kikészítenek idegileg és multisok ,pedig ott a sok jó single game
Hát eddig akárhogy próbálkozom 3 kiszemelt játék nem fér bele csak kettő, ilyen 10.080 meg 10.090-ek jöttek ki eddig
Na igen, a steam sale-ről ne is beszéljünk, amúgy az mikor jön, nem tudod? Lehet megvárom,hátha az jobban megérős lesz
Meg ugye ki tudja mi lesz hozzánk vágva free-be Epic-en most 10 en nem tudom hány napig
-
Serpiko
addikt
válasz
tomy88trance #5148 üzenetére
Epic jó kupon mánia lehet ráprobálok én is. Amúgy annyi játékon van azt se tudom mit tolják.
és jön a steamon szél is lassan. Mi lesz velünk izgulosok? Ki leszünk készülve. Lol
#izgulok
Ui: anonimok lehetünk itt legalább.
-
tomy88trance
tag
válasz
Serpiko #5147 üzenetére
Hát én is,de most Epic-re nagyon felkaptam a fejem. Most izgulok nagyon ugyanis bejött a kosár funkció ami azt jelenti,hogy lehet halmozni a 3 ezres kupont több játékra
Úgyhogy most megy a Tetrisezés ,hogy mit vegyek ,meg mi fér bele 10.be ,többet nem szeretnék rá kiadni,de lehet,hogy annyit se ,nem merek izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
tomy88trance #5146 üzenetére
Csak kapkodom a fejem jobbra balra annyi játék van ilyenkor mindenhol lolipop
Izgulásra fel steamon függő vagyok nem tagadom. Amúgy játsznai is kéne de az izgulástól nem tudok.
#Izgulok
-
-
Serpiko
addikt
válasz
tomy88trance #5143 üzenetére
Nagyon nehezen bírjuk de segítünk egymásnak és így könnyebb.
Epic remélem hamar megjavult. Izgulok miatta. Lol. Ez nehéz időszak nekünk támogatni kell egymást. Függők vagyunk ennyi
SenorGrande: Azt szedem én is de nem segít sajnos pedig az adagot is emeltem
#izgulok
-
SenorGrande
senior tag
válasz
tomy88trance #5143 üzenetére
Én antiizgulint szedek pár hete.
-
Serpiko
addikt
Eipc games kezdődik a móka nem fogom kibirni az év legszebb és egyben legnehezebb hónapja ez nekem és a többi izgulosnak.
segítsük egymást hogy úgy könnyebb elviselni.
Függők vagyunk ennyi.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
cskamacska #5140 üzenetére
Lolipop
imádás mindig tolsz valami jót. Megtörik az izgulás legalább.
#izgulok
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
Izgulok lassan itt a karácsonyi szél már alig bírom idegekkel.
nem fogom kibirni addig szét izgulok mindent. Ez a legnehezebb időszak a évben hogy lehet kibirni. Adhatok erőt nekem.
#izgulok
-
Submarine
senior tag
válasz
Serpiko #5136 üzenetére
Köszi!
Én ezt szoktam hetente csekkolni:
[metacritic.com/feature/new-free-games]OK, hogy a kiadó határozza meg, de ez akkor is parasztvakítás.
#Izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
Submarine #5134 üzenetére
Simán lehet olcsóbb karácsonykor várd ki. Amúgy ez tényleg nem korrekt hozzáállás a steamontól. Asszem felhívom Gabe bácsikámat aztán rákérdezek, hogy képzelik ezt.
Szerintem lesz ez olcsóbb még idén, de ha nem akkor az idő neked dolgozik tudom messze van, de akkár a nyári szélben lehetséges még olcsóbb lesz.
#Izgulok
SenorGrande: Megmondta az igazat ez ki is ment a fejemből a sok izgulás miatt. Ezért jó ez a szakmai izgulos topik vannak itt nagy koponyák azért.
ui: ingyen játék addig is [link]
-
Submarine
senior tag
Nagy maffia ez a steam is, felviszik az 59.99-et 69.99-re, aztán úgy tesznek rá most "20%" hétvégi akcijjót, 55.99-re..(M$ Flight Sim 2020)
Szerintetek lehet még jobb karácsonykor vagy akár utána, vagy csak ennyit "tudnak"?Beeresztek egy brióst, úgy:
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
cskamacska #5132 üzenetére
Lolpop nagyon jó lopom
#izgulok
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5129 üzenetére
Itt leszek és tolom az izgulást amíg nem vagy max offline nézed a steamont. Lol. Remélem ilyen velem nem lesz alig bírom így is mikor elmegy a net. Teljesen kikeszulok.
kitartást kívánok. Amúgy is lassan itt a karácsonyi szél.
#izgulok
-
eami
veterán
válasz
SenorGrande #5129 üzenetére
az offline izgulas az neked smafu?
-
SenorGrande
senior tag
Holnapi napon 1-3 óra között nem tudok izgulni. A szolgáltatáskiesésért elnézést kérek!
-
Submarine
senior tag
válasz
Serpiko #5123 üzenetére
NM, ez most használható bárki által akárhányszor, amíg érvényes. Van több kupon kód is náluk, de ez ér a legtöbbet.
Ha először jársz ott, akkor ugrik fel egy ablak, és kilehet húzni az ajándékbobozokból.
De "erre" találták ki a böngészőben a sütik törlése gombot. Nem emailben küldik, úgyhogy itt jó az a@a.aaa is email címnek.
Vannak hasonló oldalak (pl. szerencsekerékkel), és ahol mailben küldik ki, ott már macerásabb, de PCland-nél pl. fix 400Ft.#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
Submarine #5122 üzenetére
Köszönjük a kupont nekem nem kell meghagyom másnak.
remélem aki viszi egy köszi ide fog írni.
Amúgy a Valhallát pont most tőlük xboxon. Lol. Nekem ami kéne a szájberpunk nagyon szemezek vele meg az új BF rész is jó lenne. Nem tudok dönteni melyik legyen. Nagy álmom mégegy Xbox ultimate de jó lenne.
#izgulok
-
Submarine
senior tag
válasz
Serpiko #5121 üzenetére
Köszi!
Akkor szemem mint a vaksasé!
M$ Flight Sim 2020-ra, meg a AC Valhallára pályázok.
Ráadásul nemrég vettem egy akciós Seasonic tápot, amivel nyertem 50$-t a Steam egyenlegemre.
És nagyon sóher vagyok.Ja, és a codeguru.hu -n most érvényes kupon: 15CODE
(15% kedvezmény). Ha érdekel valakit.#izgulok
-
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Azon izgulok, várhatók-e most értelmesebb árengedmények ezeken az oldalakon, vagy inkább kari után szoktak akciózni?
-
Serpiko
addikt
IzGulás a köbön nem bírom tovább.
lolipop és lassan itt a karácsonyi szél. Brrr. De jó lesz. ..
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Ki izgul ma velem a nagy steam szélben. Lolipop. Annyira jó az izgulás és most jön majd a karácsonyi szél.
#izgulik
-
Serpiko
addikt
Őszi vásár ez az je megérte izgulni. Amúgy már tél van de mindegy. Végre valami szél karácsonyig konnyebb lesz így kibírni.
gyerünk vásárolni.
#Izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5115 üzenetére
Most fekszem elég volt már mindenből. Fél szemem azért a steamon lesz telefon itt pihen mellettem. Lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok jön a szél steamon a világ közepe je.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5112 üzenetére
A titok dolgozok ilyenkor éjszakai műszak.
Gondolom te is?
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande #5110 üzenetére
Tényleg ez jó egy helyettes kéne nekem lolipop.
Azért vagyok fent ilyenkor mert izgulok ismerhettek már. Izgulok és nem tudok aludni éjszaka. Lol
#izgulok
Ui: komolyan érdekel miért vagyok fent?
-
SenorGrande
senior tag
Én nem tudok most izgulni, tudna valaki helyettesíteni kicsit?
Serpiko, te hogy-hogy nem alszol éjszaka? Általában akkor írsz hszt. 🤔
-
Serpiko
addikt
Ma sem megy az alvás csak a steamon és én örök szerelem ez nagy függő vagyok. A gyógyszer sem segít amit kaptam rá sajnos. Ez van Izgulási
#izgulás
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Epic Store-os kuponokat találtam egy oldalon. Arra viszont nem jöttem rá, hol lehet beírni a kódot. Vásárláskor nálam nincs rá opció.Jól gondolom, hogy epicen csak az általuk olykor osztogatott kuponok élnek, vagy elnéztem valamit?
-
Serpiko
addikt
Eddig bírtam most alszok kicsit ha tudok de a sok akció olyan jó. Steamon azért marad online hátha felebredek rögtön tudjam nézni telefonon.
#izgulácio
-
Serpiko
addikt
Végem van na nem tudok aludni mi lesz velem itt a black is a nyakunkon.
olyan nehéz nem bírom. Hogy tudnék lenyugodni?
#izguláció
-
Serpiko
addikt
Izgulok csak úgy magamban sok akció van most mindenhol alig bírom. Kikészültem teljesen nem tudom mi lesz velem. Az év legnehezebb hónapja ez és jön a december is jaj nekem. Lol
#izgukok
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest