Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
válasz Bluerainbow #2153 üzenetére
A lesz az egy "sz". Nem bántásból írom - ne értsd félre - csak "bánCSa" a szemem.
Egyébként én is hiányolom a napi akciót, és remélem, hogy valami nagyba vágják a fejszéjüket. Persze nem miattunk, csakis a profit érdekében. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Ezért már izgulni is kár. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Serpiko #2740 üzenetére
A többiek szerintem elszeleltek.
Majd holnap milyen szél lesz, a lencsefőzelék után. . .Még én sem vettem semmit, a végéig ráérek.
-
SenorGrande
senior tag
válasz Serpiko #2742 üzenetére
Nem tudok semmiről, csak van pár apróság, amiket kinéztem, és hátha bekerülnek még addig napi vagy villámakcióba, egy kicsit nagyobb százalékkal.
-
SenorGrande
senior tag
válasz BomiBoogie #2764 üzenetére
Vótmá, de az eddigi tapasztalatok alapján még lehet. . .
-
SenorGrande
senior tag
Death Rally Steamgifts felajánlásom (privát link!), sorsolás 21:30-kor.
-
SenorGrande
senior tag
Én inkább a L4D 2-t ajánlanám. Vagy ha megvan, fölösleges az első rész is, mert a másodikban benne vannak az első rész pályái is.
(#2888) Samus:
Így van. A borító hátoldalán rajta is van, hogy el kell fogadnod a Steam SSA-t, és aktiválnod kell a játékot a zinterneten keresztül egy Steam acc-on.BomiBoogie:
Micsoda turbo-csiga jelmez, pofás! És mit KORREKTORkodsz?KubanitoS-nak jó szórakozást a Death Rally-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Serpiko #2921 üzenetére
De van, csak a mi régiónkban nem elérhető.
Daily Deal - The Elder Scrolls V: Skyrim , 50% Off
Viszont nálam még mindig a pénteki -75% DX akciókat mutatja.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
-
SenorGrande
senior tag
Karácsonyi vásár alatt volt a kulcsokkal gubanc, szerintem csak kint felejtették a szöveget.
Igen, úgy is lehet, de nem muszáj uninstallálni, használhatod a hivatalos revoke tool-t is, ezzel egy Windows reinstall/hardvercsere utáni újból letöltést megspórolhatsz.
Itt a nagy Steam 3rd party DRM lista, lehet szemezgetni, ki, hol, mivel keseríti életünket.
Batman-ek esetén van még a GfWL 15 telepítési limitje, ezt viszont nem tudod revoke-olni sehogy! Ha elfogy, talán egyszer ad még a Microsoft support kulcsot.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Én igen, miért?
Pár kép, hátha vannak még érdeklődők.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Sikerült? Ahhoz kell egy 16GB-os pendrive.
Én TF2 frissítés után csináltam egy biztonsági másolatot róla Windows-on, és visszaállítottam Ubuntu alatt. Megette, de ott leszedett még hozzá 300 Megát, annyiban különbözik a két verzió.
Mondjuk nem voltam elájulva tőle, nálam botrányos sebességet produkált.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Mi az, hogy kukszi? Ez nem kukszi!
Meg mi az, hogy ez nem játék?! Minden játék, amivel játszik a zember! Én végigvittem a Total Commandert is!! Kétszer!!4!!négy!!4!– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz morvaigaben #3153 üzenetére
Sikerült megfejtened? Én - ahogy a maross féle feladványokhoz, szokás szerint - azt sem tudom, hogy kezdjek neki.
Egyébként nem hiszem, hogy elvitte már bárki is.maross: De rajta vagyok. Meg álmos is.
-
SenorGrande
senior tag
-
SenorGrande
senior tag
A Humble Indie Bundle felé, és legyen nálad egy dollár! Egyébként üdvözöllek a maross-féle fejtörők világában. Kikapcsolódásként próbálkozhatsz a széfjével is, azzal is el fogsz jutni eddig.
maross:
De ayo meg is írta neked a helyes megfejtést, vagy csak annyi, amennyit a fórumba írt?
Én még az éjjel abbahagytam a próbálkozást, mert rám írt egy figura steamtrades-en, hogy ad egyet egy ezer éves HIB3 kulcsért.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
Mindennek állandó leértékelése van, de naponta is változik a kínálat, olyankor bizonyos tételek nagyobb kedvezménnyel kaphatók.
De azt nem venném meg Steam-ről. Egy időben ingyen osztogatta a fejlesztő, a trader-ek azt sem tudják, hogy szabaduljanak meg tőle. A trade topikban most is találsz, szerintem 1-2€-ért bármelyik odaadja neked, hacsak nincs valamid elfekvőben, cserére.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Úgy-úgy, sokan szívtak már freemail-lel ilyen ügyben (is). És addig be sem zárhatod a kódkérő ablakot, mert ha megteszed, a következőbe már nem lesz jó az, várhatsz újból. Ilyen szolgáltatásokhoz gmail, yahoo, hotmail vagy valami fizetős. A többi kerülendő.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Nálunk tegnap volt bableves.
-
SenorGrande
senior tag
válasz BomiBoogie #3517 üzenetére
A Peggle-kkel még úgy-ahogy elvagyok, de a PvZ-t nem szeretem. Megvettem, mert mindenki dicsérte, de nem tudom, mit szeretnek rajta.
Meg van egy vedernyi hidden object játékuk.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz Serpiko #3601 üzenetére
A múltkor mintha valaki linkelt volna egy Humble Popcap Bundle tervezetet, Zuma-val, Peggle-kkel, stb. Hátha lassan bedobják.
Nekem még semmit nem hozott ez a szél. Nem mintha nem lenne mivel játszanom. . .[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
minimum 1$:
Peggle Deluxe
Bejeweled 3
Bookworm Deluxe
Escape Rosecliff Island
Feeding Frenzy 2 Deluxe6$:
Plants vs Zombies GOTY Edition
Peggle Nights
Zuma's Revenge!Steamon és Originen egyaránt aktiválhatóak.
A múltkor valaki nagyon kereste a Zuma-t, 'asszem.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz Serpiko #4863 üzenetére
Tudom! A bejglit kérdeztem, hogy Steames-e. Mert ha nem, nem kell!
Különben meg, bejgli on, Steam on.#4864 Redneck :
Soha semmi nem kopok ki. Ez sem fog. Ami szintén kiéget, a lowon.[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
válasz asuskiddd #4893 üzenetére
Nem igazán erről szól a kép.
"Ha átjössz este, neked adom ezt."
Azt próbálja elmondani a kép, hogy a kocka kisfiút már nem lehet cicivel és puncival átcsábítani, rá kell ajánlani egy rtx-et is.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz cskamacska #4936 üzenetére
Én már akarni se vagyok hajlandó hogy elhiggyem, hogy mi zajlik a világon. Digitális jólét, az...
-
SenorGrande
senior tag
válasz vizo7878 #4946 üzenetére
Directx és szükséges VC++ redistek telepítése volt? Meg nem árt a Windowst is naprakészre frissíteni.
-
SenorGrande
senior tag
válasz cskamacska #5026 üzenetére
Őszintén reméltem, hogy ez egy homemade kép, de megtaláltam hamar a származási helyét. Rendkívül szomorú, nem találok szavakat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest