Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Na mi van, izgulni meg én fogok?!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #5501 üzenetére
Én is itt vok már a karácsonyi szél jár az eszemben. Úgy várom izgatott vagyok mindkettő pisi kaki vot lesz vajon idén. Remelem ion valami új is nem csak a szokásos.
#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Na lassan itt a BF remelem steamon is lesz valami de jó lenne izgulok is. Ha nem lesz akkor s lassan itt a karácsonyi szél Je. . Most vettem Xboxra AC 3 felújított verziót fél áron Je
#izgulok
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Egyedül vagyok megint olyan rossz így izgulni. Mondjuk a steam itt van velem. Az ökántom 17 éves amúgy.
Nektek mennyi? Vegyetek fel barátnak leccy.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Lassan itt a karácsonyi szél úgy várom nem bírok aludni csak steamont bámulóm. Mit tegyek olyan nehéz?
Xbox pass kéne de hónapok óta halasztom a vásárlást. Hülye vagyok pedig sok jo gem van benne. Most megint tudok 300 Ft venni 1 hónapot
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Kár hogy nincs BF steamon és hozzá kitűzőt is lenne. Asszem írok is a supportnak ez ügyben kíváncsi vagyok mit mondanak majd.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #5507 üzenetére
A régi szép idők még kicsi izgulos voltam akkoriban Half life imádom sokat toltam régen.
-
Serpiko
addikt
Nem volt fórum kikészültem teljesen tiszta izgatott vagyok. Ez kell az izgulosoknak fórum off.
Hogy birtatok?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
-
Serpiko
addikt
Meglepi oszi vásár je megérte izgulni.
Most akkor mi van.
#izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Az jó lenne bár ahogy olvasom a szakmai toppikot ott írjak. Mindig ugyanaz a kedvezmény van a játékokra. De valami jópofa mini játék is jó lenne mint régen a kincs vadászat. Furcsán leszarnak minket hosszú évek óta. Lehet nekem kéne ott dolgozni akkor jó lenne az összes szél. Kezdésnek elmegyek takarítónak vagy biztonsági őrnek aztán felkuzdom magam es kiturom Gabe bácsit.
#izgulok
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok,
Ubisoft+ jelzi, hogy pár napja bekerült az AC:Valhalla Ultimate.
A Game Pass for PC pedig tartalmazza elvileg az Ubisoft+-t is, nem? Ott mégsem látom a játékok között.
Vagy hogy van ez?
-
Serpiko
addikt
válasz Dreadloord #5515 üzenetére
Csak boxon használom a passt. Kapsz rà választ itt biztos vagyok benne, de lassan. A problémádra a választ hamarabb megkapod a szakmai Xbox topikban. Ennyit tudok segíteni sajnos, de izgulok, hogy mihamarabb meglegyen a megoldás.
Majd írd meg mindkettő pisi kaki vot lett a vége mert érdekel.
#izgulok most ezért is nem csak a steam karácsonyi szél miatt.
-
Serpiko
addikt
Eme csodás éjjel is izgulás van már vágom a centit. Lassan itt a december22. Es jön a szél. Olyan izgatott vagyok mi lesz vajon. Ki vagyok készülve teljesen.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulás már csak pár hét és itt a karácsonyi szél. Az év legnehezebb hónapja ez nekem. Várjátok ti is?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Izgulok vágom a centimétert lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Már csak pár nap és steamon jön a karácsonyi szél Je. Nagyon izgulok már
Várjatok már?
# izgulokA titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Asszem ennyi vot nem bírom tovább a steamon és én is alszunk egyett. Legalább hamarabb jön a szél. addig alszok asszem. Lol
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Epic free gém zsakoljatok őket izgulok. Lassan steamon is kezdi.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Mikor jön a steamon szél nem bírok magammal Lehet holnap kezd?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Itt a szél Je ki vagyok teljesen
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Gyerünk vásárolni hajrá. Toltam vagyis akartam 50 eurót steamonra de nem mertem.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #5528 üzenetére
Igen meg lehet itthon sem tetszene családnak. Azért pár euró van fent biztos ami biztos kene venni valamit.
Ui:most csak megint kártyázni lehet ?
#izgulok[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Egy fóliás kártyát kaptam Adjam el vagy várjak vele? Szerintem ahogy telik az idő egyre több lesz így megy majd le az ára.
-
Serpiko
addikt
Boldog békés karácsonyt mindenkinek!
-
Serpiko
addikt
Epic csak úgy szórja játékokat je imádom izgulok ezért is holnap mi lesz vajon LOL. Steamon most a kartyazast tolom.
Amúgy az a felveheto matrica mire jó csak a helyet foglalja. Eladni vagy kavicsot csinálni sem lehet belőle.
#IZGULOK
-
nagyúr
Sziasztok. Srácok van esetleg valami gond MS-éknél, hogy nem tudom gmail-re xBox fiókot regisztrálni? Végignyomtam már jópárszor a "nem vagyok robot" játékot, elfogadja, majd visszadobja. Mára már "kitiltottam" magam. Viszont kipróbáltam csináltam egy live fiókot, azt hiba nélkül engedte.
-
Serpiko
addikt
Izgulok! ti hogy vagytok?
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Lassan vége az évnek pár óra izgulok van már csak hátra. Jó bulizás izgulos banda. Én itthon leszek nem megyek sehova. Ki hova megy?
-
Serpiko
addikt
Vége a szélnek mii lesz most velünk. Szomorú vagyok.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #5549 üzenetére
Basszus automata javító fregben és hentben akart lenni.
Olyan unalmas most így szél nélkül.#izgulok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest