Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
A szél utolsó napja... Mi lesz így velünk marad a napi akció, hétvégi, hétközepi izgulás.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Végle a szélnek most mi lesz velünk izgulósok.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3705 üzenetére
Ne is mond rám fér Rámfér a pihenés, de addig is a napi kukszi itt van nekünk.
-
Serpiko
addikt
Elmúlt a szél mostanában semmi jó akció pedig izgulok rendesen.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3708 üzenetére
Így van ezek legalább megmeradtak a következő szlig.
-
Serpiko
addikt
Jöhetne már a tavaszi szél unatkozom
-
Arcképgyáros
Hány olyan játékod van amivel nem játszottál?
-
Serpiko
addikt
válasz -secret- #3711 üzenetére
Nálam ilyen gond nincs nem vagyok plusz sor huszár. Most a CS:GO-val elvagyok azt tolom orrba-szájba, meg BF4-et. Mindig csak azt a játékot veszem meg ami kell is pl. karácsonyi szélben megvettem a AC III és a Biosoch infinite gémet azokat már kivégeztem. Mint tudjuk teli áron 50 euro nem éri megvenni a gémeket ezért szoktam várni. Ja meg jó izgulni az akciók miatt nap mint nap két hétig.
-
morvaigaben
tag
Na most nekem is kevesebb időm van, és majd lesz is, aztán meg lassan megjelenik a D3 kiegészítő, nem is fogok steam felé nézni egy darabig!
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3715 üzenetére
Nekem mást a CS:GO veszi el az időm azt tolom. Azért ha steamra nem is de benézhetsz néha izgulni.
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3716 üzenetére
Be fogok bizony!
Meg amúgy is, megmókoltam, úgyhogy van overlay a játékban, szóval steam is fog menni, most hogy belegondolok...
Akkor javítva a fenti kijelentést, steames játék közelébe nem nézek majd"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3717 üzenetére
Ez a beszéd így már midjárt más a lányzo fekvése
-
morvaigaben
tag
Fuhh felgyülemlettek a dolgok, 65 kártya vár kifarmolásra...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3719 üzenetére
az igen nem semmi honnan van ennyi kártyád?
-
Serpiko
addikt
válasz -secret- #3721 üzenetére
200+ kártya nem semmi, ha leszenek kártyáim akkor majd cserélgethetünk ezt azt. Engem most kezdett el izgatni a kraftolás dolog és a steam színt nővelésem Tudom nagy a steam színtem az ilyen E kukac nővelő.
#3722) morvaigaben: igy már értem :9
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
minimum 1$:
Peggle Deluxe
Bejeweled 3
Bookworm Deluxe
Escape Rosecliff Island
Feeding Frenzy 2 Deluxe6$:
Plants vs Zombies GOTY Edition
Peggle Nights
Zuma's Revenge!Steamon és Originen egyaránt aktiválhatóak.
A múltkor valaki nagyon kereste a Zuma-t, 'asszem.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #3726 üzenetére
Köszi ez nagyon jó ajánlat, ránézek ha hazaérek Thx men!
-
bigyo108
aktív tag
válasz SenorGrande #3726 üzenetére
de az ám !!!!!
be is húztam !A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Serpiko
addikt
Mikor jön szél? Valaki tud valamit nem bírom a várakozást
-
Serpiko
addikt
Hm hol a szél!
-
Serpiko
addikt
válasz Kareszovics #3734 üzenetére
Lehetséges mondjuk nem emlékszem korábbi években lett volna vagy sem.
-
K.ichigo
csendes tag
helló kellene egy kis segítség be léptem steamen és hiányzik 2 db giftem, nem adtam senkinek nem cseréltem a raktár előzményekben sincs hogy oda adtam volna valakinek . mit lehet tenni ?
-
mgm81
aktív tag
Sniper Elite v2 ma ingyen letölthető a steam-röl.
Üdv.: mgm81
-
Serpiko
addikt
Mysterious kitűző mihez vannak? Infot tud valaki. Eddig annyit tudok vagyis olvastam kraftolásért adják.
-
morvaigaben
tag
Nemsoká SZÉL!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest