Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Kareszovics #3400 üzenetére
Bezony, legalább a Level 1-et én is ki fogom rakni. Pénzköltés leszen kártyákra
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
morvaigaben
tag
Remélem a Tomb Raider is kártyás lesz, mivel van egy olyan érzésem, hogy a játékok amik a Summer Getaway kártyákon szerepelnek, maguk is kártyások lesznek. (Bioshock:I, Skyrim eddig)
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3397 üzenetére
Itt a szél yes kicsit sok volt ahibárnáció később ébredtem
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Kareszovics
addikt
XCOM pipa! Megkapta a 75-öt, királyság!
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
morvaigaben
tag
válasz Kareszovics #3405 üzenetére
Megérte izgulni
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Kareszovics
addikt
válasz morvaigaben #3406 üzenetére
Meg biza, örülök is az új szerzeménynek nagyon.
-
Serpiko
addikt
válasz Kareszovics #3407 üzenetére
Sniper: Ghost Warrior 2 szemezek ennyit megér nekem asszem. Véleményetek megért ennyit szerintetek?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
rsf
senior tag
Sziasztok,
szeretnék egy ismerősnek 10eurós funds-ot feltölteni.
Nem tudom, hogy ezt lehet-e úgy, mint egy játékot.
Mert ugye a játékot megvehetem gift-nek és akkor azt oda tudom adni neki.
Valakinek van erről infója?
Köszi.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Kareszovics
addikt
Szerintetek lesz esély még Dishonored 66-ra?
-
addikt
válasz Kareszovics #3413 üzenetére
Flashben szerintem még igen, ha megszavazzák.
-
addikt
válasz Kareszovics #3415 üzenetére
Kevertem a flasht meg a szavazóst. Tehát szerintem lesz még rá szavazás is (nyerhet itt is), de flash is lesz rá szerintem mindenképpen. Flashbe meg szavazósba ugyanazok pörögtek tavaly is.
-
Serpiko
addikt
válasz Kareszovics #3415 üzenetére
Szolj mikor lesz Dishonored 66 és szavazok rá neked. Izgulok is miatta
-
Serpiko
addikt
Nekem eddig a Sniper: Ghost Warrior 2 figyelt be, még amire fennem a fogam egy jó kis -75 % AC III meg valami autos gém Melyik autos gém jó szerintetek vagy melyiket éri megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Serpiko #3418 üzenetére
Hát grid 2 olyan dirt3 kb az még most elmegy. Viszont amazonon TDU ferrari elég jó áron van és az lehet megéri, ha szereted a piros lovakat.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #3423 üzenetére
Olvasni is rosszakat olvastam eddig
-
albert8
veterán
válasz SenorGrande #3423 üzenetére
Én sem próbáltam, csak mondtam egyet ami hirtelen eszembe jutott. Sajna mostanában egyre rosszabb a kocsis, de főleg a szimulátor felhozatal
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Serpiko
addikt
Izgulok lassan itt a 19 óra
-
morvaigaben
tag
válasz Kareszovics #3428 üzenetére
Ééééééééééés ott a Dishonored -66%!
Nem szabad feladni.[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Kareszovics #3428 üzenetére
Dishonored
-
morvaigaben
tag
Jöhetne valamelyik WH40k játékhoz is kártya...
-
KubanitoS
veterán
Assassin's Creed Revelations Gold vs 5 Euro behúzva. <3
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Serpiko
addikt
CS:GO-ra szavazatok kell nekem ajándékba venném uncsitesomnak
-
addikt
válasz Serpiko #3436 üzenetére
03:00-11:00
Más: Summer Sale alatt vett játékaim: Borderlands 2 SP, Tomb Raider, Poker Night 2.
Amire majdnem elcsábultam: System Shock 2 és Mark of the Ninja.
Azt hiszem most már nem lesz más, de lehet hogy ha ezeket még leakciózzák akkor előjön a hörcsög énem és behúzza őket mégis...
Előre a további izguláciuszért! Hátha villantanak valami meglepően nagyot! (not )Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
Az klassz 03 óra és 11óra között alszok ezért keljek fel nem hiszem el Tomb Raider szemeztem én is lehet ha betolják megint megveszem Még valami sport vagy autos játékra is fennem a fogam jó lenne ezekből is valamit tolnának nekük. Izgulásra fel!
-
addikt
válasz Serpiko #3438 üzenetére
Megvegyem neked? Aztán majd boltolunk. Ha kap még leárazást, akkor a MotN is pont ennyi lesz, és tradelhetünk. Ha nem, akkor megoldjuk másképp.
Fontos hogy kialudd magad, csak úgy lehet rendesen izgulni[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Egyenlőre fent vagyok amíg tudok, ha írok akkor vedd meg nekem aztán megoldjuk a többit. Szolsz mi kell megveszem neked aztán cserélünk. De lehet fent tudok maradni... Hamarosan jelentkezzem.
-
Serpiko
addikt
Megy majd a Pü
(#3442) Zamery: Így van várjuk az akciókat aludni felesleges. Jelszavunk: Copyright by Serpiko Registered Trademark of Serpiko's Izguling Corporation
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Vége lett a szélnek, most mi lesz velünk.
-
Serpiko
addikt
Most, hogy mondod tényleg őszi szél nyami, de várom már nem bírom ki addig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest