Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #3251 üzenetére
Így van mondom ugyis van egy hetem játszok egy napot na az egy napból 5 lett, de azért sikerült a vizsga. Ja de jó is volt régi szép idők. Régi egy éve végeztem
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
morvaigaben
tag
Ezzel a Trading Cards-os dologgal most felsejlett egy rémkép előttem a Sumér Széllel kapcsolatban.
Csak szellőcske lesz, mégpedig úgy hogy minden akciós játék vásárlása esetén kapsz 1 kártyát, aztán mittomén 10et craftolsz, és kapsz egy kitűzőt. Se acsi semmiRemélem nem lesz igazam...
[ Szerkesztve ]
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3253 üzenetére
Mostanában már gyengébbek a szelek, inkább csak szellők.
-
Serpiko
addikt
Most érzem olyan széll lesz itt, hogy csak na! Tornádó lesz és földrendés izgulok már nagyon.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3256 üzenetére
Nálunk is itt tanyán fúj a szél csak valami jó gémt hozzon ide a szél.
-
zoltan7611
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, jó helyre írok-e, de egy barátomnak segítségre van szüksége. Pár hónapja vásárolt a bankkártyájával a steampowered-en, és most sikerült észrevennie, hogy azóta folyamatosan mennek levonások a kártyájáról a steam számlájára, elég szép összegben.... mindenféle jelzés, figyelmeztetés nélkül. Hol lehet ennek utánajárni, reklamálni, követelni, stb? Ez bevett dolog, vagy meghackelték az accountját, kártyáját, stb?
--@---
-
albert8
veterán
válasz zoltan7611 #3258 üzenetére
Valszeg nem steam hivatalos oldalán vásárolt vagy feltörték az accját.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
KubanitoS
veterán
válasz zoltan7611 #3258 üzenetére
Bár szerintem jobban járna a barátod egy azonnali kártyaletiltással...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz zoltan7611 #3261 üzenetére
Ha a kártyatiltás már megvolt, akkor a banktól kell segítséget kérni. Talán ők vissza tudják vonni a megbízásokat, ebben az esetben a Steam fiók viszont egyből zárolva lesz a visszautalások miatt. Szerintem más megoldás nem igazán van, az biztos, hogy a Valve nem fogja visszautalni a játékok árát, sajnos én úgy látom, hogy a Steam fiókot mindenképpen be kell áldozni a cél érdekében.
-
válasz zoltan7611 #3261 üzenetére
Steamnek is dobjon levelet, hogy vett-e ott valamit, es kinek kuldte el. Esetleg letilthato/visszacsinalhato-e, bar ketlem.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
morvaigaben
tag
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hogy elkezdjem: mikor lesz a számer szél? Június végén?
-
addikt
válasz BomiBoogie #3265 üzenetére
Július lesz az. ~10-20-ig.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3264 üzenetére
Pörgessük _Gaben fel a komoly szakmai topikunkat Szét ide most rögtön.
-
morvaigaben
tag
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3269 üzenetére
Nem bírom akarom most rögtön tisztára izgalomban vagyok aludni sem tudom. Lehet hibernáltatom magam addig.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3271 üzenetére
Így lesz most is esküszöm. Jelszó: Copyright by Serpiko Registered Trademark of Serpiko's Izguling Corporation
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3272 üzenetére
Most tényleg semmit nem akarok vásárolni, de mindig rávesz a csúnya sztím
Csupán egy Tomb Raider-t, ha jó árban lesz (ha nem, max megveszem danih kollégától )Vagy TR Complete Pakk, sajnos nem játszottam a régebbi részekkel, de ez az új megfogott, nagyon tetszett. Így jó ha megvannak a régi részek is, majd meglátom
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3273 üzenetére
Vásárolni, Vásárolni tessék kell a pénz Gabe bácsikámnak burgerre. Pont danit akartam írni, hogy nála jó áron van a Tomb Raider. Engem is érdekel ez a gém sőt még az AC III gamára is fenem a fogam.
-
Serpiko
addikt
Igen lehet probálkozni nyugodtan Ja ezt töled loptam be, de jó kis szöveg thx Zami.
(#3275) morvaigaben: Nem játszol eleget ezért buksz meg nem jöttél még rá. Nekem is így volt sokat játszottam és akkor átmentem.
[ Szerkesztve ]
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3277 üzenetére
Mondjuk ebben van valami... volt úgy hogy tanultam 1-1 vizsgára mint állat, elhasaltam, utána meg leszartam, és nesze 3-as
De mindig nem foghatom fel így Most is fizikázok jááj...meg közben ph!
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3278 üzenetére
Igy kell ezt csinálni meg közben kis izgulás is kell annélkül nem megy.
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3279 üzenetére
Nem bizony!!
Más:
Weekend deal:
DmC Devil May Cry -40%
Napi:
Serious Sam HD: The Second Encounter -75%
Elérhető a Tripwire Interactivve új játéka, a Rising Strom
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3280 üzenetére
Na ez állat kis pakk így estére talán aludni is tudok majd.
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3281 üzenetére
Sőt, ahogy látom a Serious Sam Complete is -75% off
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3282 üzenetére
Nálam ez nem jétszik nem szeretem játék számomra.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3284 üzenetére
Izgulok a szél miatt Csak a szokásos....
-
Kareszovics
addikt
Bár nem szoktam akció miatt izgulni, de egy Witcher 2 bármilyen típusú leárazásért összegyűjthetnénk egy kis gyomorideget. Sikerült egy kis pénzt gyűjteni Walletre ebből a Trading Card-os "izéből". Még 66%-os akcióban is ingyé' volna.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Kareszovics #3286 üzenetére
Elég gyakran szokott lenni.
-
morvaigaben
tag
válasz Kareszovics #3286 üzenetére
Izgulunk majd érte
-
morvaigaben
tag
Csak én látom rosszul, vagy tényleg nincs napi kukszi?
-
addikt
válasz morvaigaben #3289 üzenetére
Van, csak valamiért nem látjuk, pedig elvileg nem régiózáras:
Daily Deal - Dungeon Siege III, 75% OffDe az összes része akciós külön is, meg a Complete is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3291 üzenetére
Nem bizony jó kis gamma ezért jó izgulgatni.
-
morvaigaben
tag
Ezt is megértük... egy DLC a napi leárazás... (Microsoft Flight-hoz)
-
Serpiko
addikt
válasz morvaigaben #3293 üzenetére
Fantasztikus izgulunk akkor tovább
-
morvaigaben
tag
válasz Serpiko #3294 üzenetére
Meg is lett az eredménye!
Ezek már jobbak, igaz voltak már fillérekért: Saint's Row The Third és Civilization V Free Weekend & -75% OFF
Előrendelhető továbbá az új DLC-je a Brave New World
YYYYYYYYYYEEEEEEEE látom közben tag lettem... xD
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz morvaigaben #3295 üzenetére
Greenmangamingen 20%-os kuponnal még olcsóbb a Civ!
-
KubanitoS
veterán
válasz BomiBoogie #3296 üzenetére
1.8 dollárért van?
-
Hunork
veterán
Hali!
Egy apró kérdésem lenne:
Végre beszereztem egy méretes vinyót. A korábban helyhiány töröltek természetesen ide mennek. Viszont a másikról, ahol vannak Steam játékok, és már ott kevés a hely, áttennék párat a nagy vinyóra. Ezt miképpen "egészségesebb"?
Elég a Steammover vagy inkább töröl és telepít?
Válaszokat előre is köszönöm!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest