- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcrk
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Ha megjött már és nem kellett ráfizetni az nagyon jó, de ez alapján még lehet meglepi:
WILL MY PACKAGE BE CHARGED CUSTOMS FEES?
All international orders are subject to customs and duty fees as defined by the country of import. Unfortunately, we are unable to provide information on whether you may or may not be charged customs/duty fees. Duties will be determined by the country of import upon arrival of your order based off product value.These fees are not included in your Skull & Co. order and/or shipping total. Skull & Co. assumes no responsibility for duties incurred on your parcel. All fees must be paid by the parcel recipient
Én pl uag telefon tokonál jártam már úgy, hogy majdnem mégegyszer annyit kifizettem, mert a vámon nem fogadták el a számlát, amin az áfa már rajta volt és azt írta minden költség rendezne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2