Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrakatoa
tag
Tudom hogy nincs közük egymáshoz, de a közvélemény, sőt sok esetben a review-k is a switchez hasonlítják méret, súly, fogás tekintetében.
Szerintem elhanyagolható a kézi számítógép mint piac. Oké ott van a OneXPlayer, Aya és GPD, de egy-két megrögzült fanatikuson kívül nem sok embert láttam beszélni és még kevesebbet élőben használni ezeket. Tudom hogy léteznek de nagyon nem a konsumer szint mint mondjuk egy deck vagy egy switch.
Nem közvetlen konkurencia? Eddig azért volt switchem mert nem akartam magammal vinni az asztali gépem hogy zeldázzak.
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Új hozzászólás Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- Viccrovat
- Parfüm topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad G50-30 Intel Celeron N2830 2.16GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nyilván van benne túlzás, és nem hozza azt az élményt mint egy switch, de emulátorral számomra simán ki tudja váltani a deck, ha magamból indulok ki már vesztett 1 usert a nintendo és szerintem nem csak én gondolkodom így )
Cucuska2