- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
EU garancia nálam pont pozitív tényező.
Legalábbis valószínűsítem, hogy lesz EU szerviz. Nekem pont az volt a bajom a korábban megjelent ehhez hasonló eszközöknél, hogy vagy szingcsöng -be megy ki, vagy valamelyik magyar cég csinálja. Ilyen TMX és hasonló megoldások annyira nem hoznak lázba.
Egyébként nem feltétlen a panel meghibásodásra gondoltam. Bár nem tudom kitől veszik. Azt gyanítom kisebb darabszámra tervezték, így kevesebb, vagy talán csak 1 beszállítójuk van. Persze ez csak egy tipp.
Inkább a kijelzőhöz kapcsolódó problémákra. Mint például a ragasztás/összeszerelés, ehhez IS kapcsolódva a melegedés hatása, bevilágítás...stb. Ez azért alkalmanként gyakorlott gyártóknak (/bérgyártóknál) is lehet problémás.
Természetesen nem akarom az ördögöt a falra festeni, de termékbevezetésnél szerintem érdemes kiemelten kezelni a garancia meglétét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalábbis valószínűsítem, hogy lesz EU szerviz.
Cucuska2