Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Hát gyerekek, én nagyon vacilálok..tudom first world problem lesz...
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Nem mellesleg kulcsos oldalon jóval olcsóbb a játék Steam-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 16,1", 2,6 GHz i7, 32GB Ram, Radeon Pro 5300M 4GB, 2019-es modell, 2020-as gyártás.
- Asus ROG GL552VW
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
Üzleti előfizetők hirdetései
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Elő szeretném rendelni a Residen Evil 4-et, csak még nem tudom eldönteni, hogy Deck-re vagy Xbox-ra rendeljem elő. Nyilván alapvetően Xbox-on szebb lesz meg minden, de a REngine cuccok eleve tök jól futnak Deck-en is, ráadásul most úgy vagyok, hogy egy hetet Asszonynál vagyok, egy hetet pedig otthon. Ha most rákattanok és egy hétig nem fogom tudni tolni, szerintem attól hülyét kapok.
Cucuska2