Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -=V3rthil=-

őstag

válasz chris0000 #4002 üzenetére

Nekem PS4-em van jó ideje és az elmúlt pár évben azt vettem észre, hogy kb kizárólag FIFA-zom rajta. Volt egy csomó single játékom, de nekem akkora overhead volt bekapcsolni, megvárni, amíg bebootol a PS, aztán elindítani a játékot és arra is várni, hogy általában hagytam az egészet. Mivel apuka vagyok, nem tudom megtervezni, hogy leülök órákat játszani, ami szintén kizárja egy hosszabb lélegzetvételű játék rendes pörgetését. A Deckben nekem az a legnagyobb vonzerő, hogy ha van 10-20 percem, simán tudok játszani akár komoly AAA-s játékokkal is, bekapcsolom, egyből folytatom, aztán ha valamiért mennem kell, csak kinyomom és leteszem. Simán tudom tolni a kanapén, az ágyban, bárhol. Az üzemidő nekem annyira nem számít, mert általában otthon játszom vele. A switchemet használtam pl metrón is, ezzel már kicsit furán érezném magam, elég batár ahhoz. De kényelmes és pl ha elutazom, simán befér a táskába. Amióta megvan, a PS-t kb 2x kapcsoltam be, de azóta már el is tűnt egy fiók mélyén :D Szóval NEKEM tökéletes a deck.

Új hozzászólás Aktív témák