- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az mindenképpen igaz, hogy el kell tervezned, hogy mire fogod használni, és akkor lesz jó neked a Deck.
Nekem ugye az aláírásomban említett konfigom van, és már a Deck vásárlásának fontolgatása közben azon gondolkoztam, hogy PC-n már évek óta elviszi szinte az összes játékidőmet a multizás, valahogy ha ött ülök és van időm gémelni, akkor mindig valahogy a Rocket League, az aktuális FIFA és a PUBG tölti ki a játékidőm 80%-át. Pedig szeretem a sztorival rendelkező (vagy sztorival annyira nem rendelkező) single játékokat is, csak azokra valahogy sokkal ritkábban szánok időt.
De bezzeg most, hogy itt a Deck, bekészítettem rögtön jópár olyan játékot, amit PC-n évek múlva sem vinnék még végig: Ori and the Blind Forest, Bayonetta, Resident Evil 1 HD, Disco Elysium, Crash Bandicoot N Sane Trilogy... és még sokan mások. És el is kezdtem az Ori-t meg a Crash-t, elég sokat haladtam bennük pár hét alatt. PC-n egyszerűen nem tudnék belemerülni ezeknek a játékoknak a világába, vagy csak egy évben pár órát, mert ha már ott ülök, akkor inkább Rocket League-ben kergetem a Champ rankot (még nincs annyira közel, de igyekszem
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.Szóval nálam a mentális elválasztás - multi PC-n, single és sztorizós játékok Decken - segített abban, hogy előre fel tudjam mérni, mennyire fogom használni, mire fogom használni, stb. Persze ez nem egy éles határvonal, az is fun, hogyha Decken elkezdek egy single játékot, és PC-n folytatom a cloud save-ek csodálatos világának köszönhetően - vagy fordítva. Illetve a Decken sem zárom ki a multizást, csak FPS-t egér és bill nélkül sosem játszanék, a Rocket League-nél pedig egyelőre a PS4-es kontrollerhez képest még szokni kell az irányítást, más az analóg kar érzékenysége, kicsit másképpen kapcsolnak a triggerek, és ez azért a sokéves rutin miatt észrevehető, de majd játszogatok még
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Lenovo X270 i7-7500u/8GB RAM/512 SSD/12.5" laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Cucuska2