Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az mindenképpen igaz, hogy el kell tervezned, hogy mire fogod használni, és akkor lesz jó neked a Deck.
Nekem ugye az aláírásomban említett konfigom van, és már a Deck vásárlásának fontolgatása közben azon gondolkoztam, hogy PC-n már évek óta elviszi szinte az összes játékidőmet a multizás, valahogy ha ött ülök és van időm gémelni, akkor mindig valahogy a Rocket League, az aktuális FIFA és a PUBG tölti ki a játékidőm 80%-át. Pedig szeretem a sztorival rendelkező (vagy sztorival annyira nem rendelkező) single játékokat is, csak azokra valahogy sokkal ritkábban szánok időt.
De bezzeg most, hogy itt a Deck, bekészítettem rögtön jópár olyan játékot, amit PC-n évek múlva sem vinnék még végig: Ori and the Blind Forest, Bayonetta, Resident Evil 1 HD, Disco Elysium, Crash Bandicoot N Sane Trilogy... és még sokan mások. És el is kezdtem az Ori-t meg a Crash-t, elég sokat haladtam bennük pár hét alatt. PC-n egyszerűen nem tudnék belemerülni ezeknek a játékoknak a világába, vagy csak egy évben pár órát, mert ha már ott ülök, akkor inkább Rocket League-ben kergetem a Champ rankot (még nincs annyira közel, de igyekszem
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.Szóval nálam a mentális elválasztás - multi PC-n, single és sztorizós játékok Decken - segített abban, hogy előre fel tudjam mérni, mennyire fogom használni, mire fogom használni, stb. Persze ez nem egy éles határvonal, az is fun, hogyha Decken elkezdek egy single játékot, és PC-n folytatom a cloud save-ek csodálatos világának köszönhetően - vagy fordítva. Illetve a Decken sem zárom ki a multizást, csak FPS-t egér és bill nélkül sosem játszanék, a Rocket League-nél pedig egyelőre a PS4-es kontrollerhez képest még szokni kell az irányítást, más az analóg kar érzékenysége, kicsit másképpen kapcsolnak a triggerek, és ez azért a sokéves rutin miatt észrevehető, de majd játszogatok még
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Cucuska2