- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az mindenképpen igaz, hogy el kell tervezned, hogy mire fogod használni, és akkor lesz jó neked a Deck.
Nekem ugye az aláírásomban említett konfigom van, és már a Deck vásárlásának fontolgatása közben azon gondolkoztam, hogy PC-n már évek óta elviszi szinte az összes játékidőmet a multizás, valahogy ha ött ülök és van időm gémelni, akkor mindig valahogy a Rocket League, az aktuális FIFA és a PUBG tölti ki a játékidőm 80%-át. Pedig szeretem a sztorival rendelkező (vagy sztorival annyira nem rendelkező) single játékokat is, csak azokra valahogy sokkal ritkábban szánok időt.
De bezzeg most, hogy itt a Deck, bekészítettem rögtön jópár olyan játékot, amit PC-n évek múlva sem vinnék még végig: Ori and the Blind Forest, Bayonetta, Resident Evil 1 HD, Disco Elysium, Crash Bandicoot N Sane Trilogy... és még sokan mások. És el is kezdtem az Ori-t meg a Crash-t, elég sokat haladtam bennük pár hét alatt. PC-n egyszerűen nem tudnék belemerülni ezeknek a játékoknak a világába, vagy csak egy évben pár órát, mert ha már ott ülök, akkor inkább Rocket League-ben kergetem a Champ rankot (még nincs annyira közel, de igyekszem
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.Szóval nálam a mentális elválasztás - multi PC-n, single és sztorizós játékok Decken - segített abban, hogy előre fel tudjam mérni, mennyire fogom használni, mire fogom használni, stb. Persze ez nem egy éles határvonal, az is fun, hogyha Decken elkezdek egy single játékot, és PC-n folytatom a cloud save-ek csodálatos világának köszönhetően - vagy fordítva. Illetve a Decken sem zárom ki a multizást, csak FPS-t egér és bill nélkül sosem játszanék, a Rocket League-nél pedig egyelőre a PS4-es kontrollerhez képest még szokni kell az irányítást, más az analóg kar érzékenysége, kicsit másképpen kapcsolnak a triggerek, és ez azért a sokéves rutin miatt észrevehető, de majd játszogatok még
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 16) gamer Laptop! -Ryzen 9 5900HX, RTX 3070 8gb, 16gb DDR4, 512GB SSD
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a FIFA-ban grindolom a meccseket, vagy PUBG-zek. És ez jó móka, csak nagyon letolta a single játékokat a radarról. Most a Deck megszerzésével ezek visszakerültek + vannak még a könyvtáramban más játékok is (legfőképp indie-k), amik nem nagyon kerültek volna sorra ebben az évtizedben a Deck nélkül.
A lényeg, hogy még nem találtam olyan multijátékot, amit Decken tudok nyomatni, de biztos lesz ilyen is
Cucuska2