Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Kezdek idegösszeomlást kapni a kontroller beállításától. Ilyen egy kaotikus, minden logikát és egyszerűséget nélkülöző felületet létrehozni...komolyan mondom művészet

Windows alatt szeretném kalibrálni a gombokat és egyedi funkciókat hozzárendelni. Ugyebár Steam, beállítások, játékvezérlő és ott asztali konfiguráció. Na ami itt fogad, az embertelen. Eleve mi az, hogy egyetlen gomb, meg egér. Mi az, hogy műveletkészlet, meg műveletréteg.
Ha default-ot állítom, és mondjuk az egyik hátsó gombra szeretném beállítani a Ctrl+Alt+Del funkciót, eddig felajánlotta, hogy billentyűkombináció megadása (be is állítottam, de hiába, nem reagált rá semmit), de most már nem ajánlja fel és nem emlékszem, hogy hogy csaltam ezt elő.Ez meglett, de még mindig nem reagál rá semmit, hiába adom meg a megfelelő gombokat.Tényleg csomót szenvedtem már vele, a készítőjét gondolatban már válogatott módszerekkel kínoztam, de nem jutok előrébb.
Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen switch-et vegyek?
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akar valaki leírást összedobni hozzá? 
Cucuska2