Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ayo

veterán

válasz BomiBoogie #38939 üzenetére

ravaged abba a kategoriaba tartozik amit megjelenes elott lehetett tudni hogy kuka lesz. egy multiplayer only jatek, ami egyreszt annyira nem izgalmas es nem hoz annyi ujdonsagot hogy erdekes legyen penzert, na meg persze lehetett volna jobban is megirni. ehhez megy hozza hogy valami 15€-20€ ert probaltak rasozni az emberekre de hamar valtoztattak az aron is - na meg szejjel szortak a netet hogy legyen tobb jatekos is ne csak ures szerverek. termeszetesen azota aki betat tolta megkapta FREE be hogy legyen mar valami de en 2 unalmas menet ota nem is jatszottam vele es a fullt se rakom fel sztem.

egyszeruen penzkidobas vagy penzmosas vagy valami kattanas lehetett azokban akik ezt elkeszitetettek es kiadtak - az meg egy megint mas dolog hogy ez bekerul egybol STEAMre egy Giana Sisters, FLY'N, Cognition, vagy egy Incredipede meg szenvedjen a Greenlighttal..

a freeweekend sztem pont arra jo hogy felora utana torolje az ember, nem tobbre - max valaki hirtelen felindulasbol meglatja az arat hogy jajdeolcso megveszem, de nem hiszem hogy erre konnyen ra lehet kattanni mert igazabol inkabb olcso mint hogy jo.

Új hozzászólás Aktív témák