Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Danecay #106693 üzenetére
Ok, értem, játékon belül file szinten.
Akkor passz. Lapozzunk, következő megoldásra.
Akkor most eljutottal oda, hogy AZT tedd át másik tárhelyre, amit nem akarsz újra letölteni.
És csak ez a game, meg steam maradjon.
Csutkára töröld le steam-et, game-t, dokumentumok, temp, programfilesx86-ból, mindenhonnan.
S kezd elölről. Telepítsd steam-et, azt töltsd le a játékot. S nem akarja majd frissíteni...
Azt kezd el letölteni átmásolt game-t is, allítsd le, másold vissza, *.afc-t is, ellenőrzés lefut.
Azt csá.
És nem kekeckedés, de nemtudom milyen neted van. De nem lehet egy fokkal gyorsabbat beköttetni, átrakatni, stb? Ma már nem akkora horribilis különbség van két előfizetési csomag közt. Kemény ~3700-at fizetek diginél a Gb-os optikai netért. Felétek nincs más, csak ilyen ősi betárcsázós, csigalassú? Ha már kábeltévé van (gondolom, adsl), csak akad valami combosabb előfizetés. -
Segal
veterán
válasz
Danecay #106692 üzenetére
Én nem haragszom csak már több megoldás is érkezett a problémádra, de egyik sem jó. Legalább valami mást törölnél akkor le, amit ritkán játszol hogy akkor megy e a frissítés, de az sem jó.
Kb mintha beírnám az nvidia témába hogy nem indul 1 játék mert azt írja hogy régi a driverem és amikor azt javasolják hogy frissítsem, én ezt elvből elutasítanám hogy biztos van más megoldás is, mert lassú a netem vagy kevés az időm stb...
Valamit kénytelen leszel törölni. Ezt a játékot vagy egy másikat akkor is ha hetekig beszélgetünk róla. -
Danecay
addikt
válasz
Bajgunar #106691 üzenetére
"Lehet, hogy ott file szinten. De magában a játékban már valamin belül, ami akár tömörítve is van."
Játékon belül van fájl szinten, éppen ezt írtam
Igen, már megpróbáltam más játékot is átrakni, de most, hogy nem ismeri fel a játék teljes tartalmát, 38GB-ot akarna még letölteni a játék, de ugyanúgy nem tölti le mint az update-t mert leáll, ill, el sem indul azzal, hogy nincs elég hely, miközben 58GB van jelenleg szabadon. -
Danecay
addikt
válasz
SenorGrande #106690 üzenetére
Köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam, de tulajdonképpen valami ilyesmivel próbálkoztam én is, viszont a letöltésre kattintva ugyanúgy leáll mint amikor a frissítést próbáltam letölteni.
#106689 Segal
Már ne is haragudj, ha valaki itt vergődik az max. Te vagy, én csupán próbálom kreatívan megoldani a problémát. Abból, hogy letörlöm, majd újra letöltöm az egészet, nem szűrök le semmilyen okot, tanulságot amit fel tudnék használni arra az esetre ha újra előfordulna ilyesmi. Én ilyen vagyok, szeretek kapcsolatot keresni ok és okozat között, hogy leszűrjem a tanulságot. Lehet, hogy most ez a hosszabb út de legalább tanulok belőle valamit. Ha Téged a legközönségesebb megoldás is kielégít, akkor hajrá! Ja és bocs már, hogy ilyen kérdésekkel traktállak Titetket egy Steam topik-ban! -
Bajgunar
senior tag
válasz
Danecay #106687 üzenetére
Lehet, hogy ott file szinten. De magában a játékban már valamin belül, ami akár tömörítve is van.
Azt sem lehet, hogy véletlen nem a játékot másolgatod ide-oda. Hanem mondjuk valami mást? Vagy egy másik játékot teszel addig át másik meghajtóra, ezt lefrissíted, s azt vissza? S addig a másikat nem próbálod indítani, meg meg ezen *.acf -al szenvedni.
De ennyi idő alatt már tényleg leszedted volna... -
Segal
veterán
válasz
#72688384 #106688 üzenetére
Lassan én sem értem ezt a vergődést. Ha lassan is jön le, ott kell hagyni 1 éjszakára a gépet vagy ha zavar a hang akkor amíg elmegy melózni/iskolába a család és mire újra kell a gép láss csodát leér...
Ez kb olyan mint amikor jön az érdemes e megvenni az x játékot vagy futni fog e a gépemen? Ahelyett hogy megvenné, kipróbálná és ha nem tetszik/nem fut/kell a pénz másra vagy bármi más akkor visszakéri a játék árát... -
Danecay
addikt
válasz
Bajgunar #106686 üzenetére
Érteni értem, csak, hogy a linkelt update leírásban, a változást érintő fájlok, fájl szinten vannak jelen, nem pedig egy nagy csomagolt mondjuk PAK fájl részét képzik amit előtte ki kellene csomagolni ahogy írod és aminek plusz helyre lenne szüksége.
Most inkább abban kérnék segítséget, hogy hogyan tehetném láthatóvá a Steam számára a játékot, mármint hogy azt érzékelje, hogy teljes egészében telepítve van? Átmásoltam a játékot egy másik meghajtóra majd töröltem a Steam-ből és az eredeti maghajtóról. Gondoltam elkezdem letölteni, amit félbeszakítok, visszamásolom a játékot az eredeti helyére, majd nyomok egy Játékfájlok épségének ellenőrzését, rájön, hogy megvan minden fájl és telepítettnek érzékeli majd, de nem így történt.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Danecay #106685 üzenetére
De még mindíg nem érted....
Ha ki akar csomagolni egy ~8Gb-os tömörítést, amiből kicsomagolva lesz ~10Gb. + leszedni hozzá ~1.7Gb frissítést. Akkor az cakkum pakk lesz ~20Gb. + biztos felhasznál még helyet a csereberére, file felülírásokra, mozgatásokra, stb.
Tehát elkezdi, elindul, kicsomagolja a 14Gb-odba, elkezdi felülírni, s rájön, hogy nem fér el, mert nincs meg 8Gb betömörített + 10Gb kicsomagolt file helye.
Ennyi. Próbálj meg több helyet felszabadítani. -
Danecay
addikt
válasz
wjbhbdux #106661 üzenetére
Az a gond, hogy nem is kezd el csinálni semmit, elindul a frissítési csík és kb 2 másodperc múlva kiírja, hogy frissítés szüneteltetve. Amikor erre rákattintok, átdob a letöltőközpontba, vagy mibe és ott írja, hogy nincs elég szabad terület. Tehát sem a frissítést nem tölti le, sem másolni nem kezd semmit a Downloading mappába, egyből megáll a frissítési folyamat kevés szabad területre hivatkozva. Na most, hogy ha el sem kezd csinálni semmit és már tudja, hogy kevés a szabad terület, akkor a frissítési procedúrának tudnia kellene, hogy mennyi szabad területre lenne szükség, ha már tudja, hogy nem elég. Akkor miért nem írja ki a szükséges minimum szabad tárhely igényt? Egyébként összeadogattam azoknak a rengeteg érintett fájloknak a méretét amiket linkeltél, amiknek az össz mérete valahol 1,6-1,7GB között van, így a 14GB-nak bőségesen elégnek kellene lennie.
-
Golden9
veterán
Surviving the Aftermath - Három napig ingyen játszható.
-
-
Skilly
aktív tag
válasz
wjbhbdux #106679 üzenetére
Próba és sikeres is lett. "Találtunk egy, a(z) „név@domain” információhoz társított fiókot."Ez érdekes... viszont akkor sem értem. Jött is az email most a steamtől, hogy helyreállítás folytatása. Ezt a fiókot nem lehet törölni? Ilyenkor kell jelentenem?
Köszi, akkor jelszó alaphelyzetbe állítását választom. Megnézem, utána törlöm.
Köszike -
Skilly
aktív tag
válasz
wjbhbdux #106674 üzenetére
Tényleg, ezt én nem is figyeltem. Az email címes nevem van a megszólításban és nem az igazi steam fióknevem. Ez érdekes, valaki regisztrált egy ilyen nevű fiókot? Nincs a bejelentkező név alatt IP cím. Amúgy a feladó/válaszcím nekem tökre valódinak tűnik, noreply@steampowered.com, de valami akkor se stimmel.
Mondjuk így, akkor az igazi steam fiókom nincs veszélyben. Gondolom én.
FollowTheORI: Köszi, most cserélgetem.
jasso: Pedig régebben voltak valami plusz dolgok, ami miatt kellett. Csak legyen összekötve a twitch a steam fiókkal, plusz ubi/blizzard/riot fiókok is be vannak regelve hozzá.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Skilly #106671 üzenetére
Nézd meg alaposan a linkeket a levélben, hogy nem adathalász kísérlet-e. Egy hivatalos levél a fióknevedet használja megszólításnak, ez nem egyezhet az igazi fiókoddal ha az másik email címre van regisztrálva. Ha más név, és valódi az email akkor van egy olyan nevű fiók a címedre regisztrálva aminek valaki tudja a jelszavát. A hivatalos Guard üzenetben a bejelentkező IP címe alatt egyből egy olyan steamcommunity.com-ra vezető link van, amin be tudod jelenteni a visszaéléseket.
-
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi időbe a másodlagos gmail címemre mindig érkezik steam support levél. Belépne valaki a fiókomba és jön a steam guard kód. Előző két napon volt egy California és egy Thailand próbálkozás. Viszont nem értem miért erre az email címemre jön, mivel nem is ezzel vagyok regelve steamre. Steamen jelszót már változtattam amúgy. Most még ezen az email címemen is fogok. Plusz, a steam fiókom csak a twitch fiókommal van összekötve. A twitch fiókom viszont pont ezt a másodlagos levelezést használja. De akkor se értem, hogy a guard miért ide jön.
Érdemes amúgy ezzel foglalkozni? Jelenteni a steamnek? Vagy mit csináljak?Előre is köszi a válaszokat/tanácsokat!
-
edgR
őstag
válasz
Medvebocs26 #106668 üzenetére
köszi!
-
alcsa
senior tag
válasz
Medvebocs26 #106668 üzenetére
911 Operator vittem, koszi
-
Medvebocs26
csendes tag
Sziasztok!
A humble-bundle-bol visszamaradt kodokat leirom ide, mert ezek mar megvannak es cserelgetni nem akarok:
911 Operator
N7HXE-MGYX4-KBA8X
This War of Mine
RNT5X-Y28QD-BGVLG
Dear Esther: Landmark Edition
39TW3-B2TJN-GY498
Draw Slasher
IVKG4-74LG9-9H4Q3
Akinek szuksege van ra vigye oket nyugodtan. -
De4d
őstag
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Danecay #106659 üzenetére
Csak hogy szemléltessem, a mai Dota2 frissítés 121MB letöltés volt. A játék 37.2 GB. A frissítés közben a Steamapps/downloading mappa mérete 459 MB volt, mert a Dota2 tartalmának nagy része kb 100 megás kisebb .vpk fájlokba csomagolva van és abból átmásolta azt a párat amit látsz a listában.
Az Automobilista 2 frissítés rengeteg fájlt érintett, ezeket ilyenkor mind átmásolja a downloading mappába és ott írja felül a frissítendő részeit, hogy ha valami gubanc van a letöltéssel az eredeti még ott legyen mielőtt a helyére teszi a frisset, így nem kell a teljes fájlokat letölteni csak az apró részeket. Hiába csak pár kilobyte változik 1-1 fájlban, az egész helyét biztosítani kell ilyenkor.
-
De4d
őstag
Idén előre nem nagyon lehet tudni az idei komolyabb Saleket?
Amit találtam azon az oldalon ahol eddig is néztem, Most csak ilyen külön spec leárazásokat láttam, pl JRPG sale, meg Rougelike sale, Survival sale, de semmi "évszakos" sale-t nem látok, míg 2021-ben az májusban volt.Itt látni rendesen a tavalyi saleket egyértelműen kivehető nevezéssel, Summer, winter stb.
2022 Itt már nem, semmilyen nagyobb sale nincs írva csak ezek a specifikus egy egy rétegre.
[kép] -
SenorGrande
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Danecay #106650 üzenetére
Jó ha csinálsz 2x akkora szabad helyet mint a játéknak van, mert ide-oda pakolgathatja a fájlokat miközben kicseréli azok részeit a frissítettel és átmenetileg 2x annyit is foglalhat. A 14GB helyed kevés ha a 70GB-s játékodban vannak pl 20 gigás fájlok amiket átrakna frissítés közben.
-
Danecay
addikt
válasz
Segal #106651 üzenetére
Éppen ez az amit nem szeretnék. 77GB a játék (Automobilista 2), nekem pedig elég lassú netem van ~15Mbps. Inkább megoldást keresek, pl. arra az esetre is ha újból előfordulna.
#106652 fatal`
Szerintem kár volt erre 600GB-os elírásra ennyi karakterben reagálniEgyébként egészen pontosan 692,43 MB, csak amikor a kommentet írtam éppen a játékfájlokat ellenőriztettem, immáron többedjére, és közben nem tudtam megnézni. A HD Sentinel-nek nincs baja a lemezzel 100/98, problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
-
fatal`
titán
válasz
Danecay #106650 üzenetére
Nos egy ~600Gb-os javításról
Hogy mennyi?
Melyik játék ez? Mondjuk ekkora javítást nem csoda, hogy nem tud letölteni 14GB-nyi helyre.
Ha 600 MB-ről van szó, akkor egy lemezellenőrzést futtatnék, illetve első körben a konzisztenciát is megnézheted akár a próbaverziós HD Sentinellel, hogy minden rendben van-e.
Ha más nem, telepítsd újra a kérdéses játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest