Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Formaster

addikt

válasz BeLucZ #32039 üzenetére

Neked hülyeség, mert nem érted. Nekem tapasztalat, mert átéltem. Attól hogy valamit hülyeségnek gondolsz, vagy nem hallottad, még lehet tény. Például a föld kerek és a fodrásznál sokmindent hallani :C

Nem megírt sztoris "konzoljáték", 1 végigjátszással. Rengeteg kis fájlt kell Real Time feldolgozni, ha hdd-re optimalizálnád, minimum a fél játékot ramba kéne írni. Így csak 2,5 gigát rak ramba, de a maradékot a háttértárról szívja.

Esetem: 4v4-ben, i3-al alapon 30fps csatában 15 - váltás i7-re, alap 40fps csatában 20fps, i7+ssd= alapon 70-80 :D őrült csatában min 40fps.

Ahogy beraktam az ssd-t rájöttem, hogy mindent ami procifüggő, végre rakhatom maxra.

(#32040) Ghoosty: Ebbe beleszámoltad a november 400%-os HDD drágulást is, a Thaiföldi özönvíz miatt, ami miatt leállt az egész HDD-iparág?

Mondok érdekeset, tavaly márciusban a legolcsóbb 120giga SSD 120 e Forint volt, jelenleg most 30 e ugyanez.

(#32041) adrian360: Ismerjük a hardver lobbit, nem mondtam hogy tömegcikk lesz, hanem hogy érdekesség. Jövőre 150 gigás gémek lesznek, azért remélem itt csuklottál egyet. Ja és jön a 4k felbontás...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés