Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
zuzu000
üzenetére
Memória 100% hogy jó! Következő problémák amelyek lehetnek, hogy az Extreme beállítások miatt kicsit túlmelegedés adódik. Amúgy is meleg az északi híd vezérlő nyomtatott áramköri lapkája.
Esetleg VGA memória probléma!
Nem kizárt mondjuk az NVIDIA driver sem!
Illetve lehet a memória problémákból adódó hirtelen játék futásának megszakítása kicsit meghülyítette. Ennek alapján elvégeztem egy Repair műveletet. Egyenlőre eddig nincs gond.
Továbbá intenzív terhelés alá vontam a gépet: Fastest Possible 3vs3 és semmi baj nem volt.
Ahol egyébként tegnap este kilőtte, az valami kártyás SC2 custom map volt. Mik vannak
NEWS!
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/2792949328
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest