Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1440) S e t h válasza Mezcal (#1433) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem tudtál ide bevágni egy sreenshotot, hogy manapság mi megy a top10-ben, kiváncsi lettem volna mi változott, mert anno a klónok nem voltak ütőképesek.
Ennek lehet persze az is oka, hogy nehéz őket kiszedni, de azt ne felejtsük el, hogy vannak akik több 10 ezer dollárt öltek bele a játékba és nem klónokkal nyomulnak. Valami oka csak van, vélhetően, hogy nem érnek fel hatékonyságban más csapatokkal.
Hiába mantrázod, hogy csalás, csalás, attól nem válik igazzá. Aki átlátja a játékot, a karakterek közötti összefüggéseket az szép sikereket érhet el.
Ez "az aréna időpocsékolás és alig hoz valamit" minimum megmosolyogtató, mintha nem is egy játékról beszélnénk. Mondok egy titkot, hajolj közelebb, nehogy meghallják mások is, a játékban minden a kristály körül forog.
Az az élmény amikor először mentem 200 alá, majd 100 és 50, aztán 20, 10, 5 és végül meglett az első helyezés. Gondoltam na felértem a csúcsra( ja elfelejtettem, csaló vagyok). :)
És annyi kristályt hozott, hogy simán tudtam belőle fejleszteni a karaktereket.
De lehet valamit benéztem.
Egyébként rájöttem, hogy mi okozza közöttünk a félreértést. Én a top10-es játékosokkal küzdöttem nap mint nap, lestem a stílusukat és arra reagáltam, viszont nem tudtam, hogy mi van a top50, top100, top200-300-500-1000 környékén, erre viszont neked több rálátásod van.
Így nem lehet összehasonlítani kettőnk játékstílusát, más karaktereket favorizálunk, én a hatékonyságra törekedtem, te a karakterekben rejlő egyediséget részesítetted előnyben.
Amikor te fikázod az arénát, akkor nem is tudod milyen az ott zajló küzdelem, így nagyon véleményt sem tudsz formálni róla(a csaláson kívül).
Egyébként az aréna egy ördögi kör volt, ha felértél a csúcsra, úgy szereztél egyre több kristályt és úgy tudtad egyre több karakteredet fejleszteni.
Nálam erről szólt az aréna.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.