Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Én a T-SQL megoldást jobban csíptem. Nem voltak túlbonyolított jobok. Kisebb ellenőrző riportok, töltések. Csak most kitalálták az anyacégnél, hogy mindent át kell ültetni.
Az okot nem tudom. De mivel akad néha valami módosítás, ami igényli, hogy hozzányúljuk meglévő folyamatokhoz. Eleve nem túl gyors és viszonylag sűrűn omlik össze a Visual Studio. Félek, hogy ez durván lassítani fog. Ezért gondoltam ,hogy a tárolt eljárás kiskapu lehetne, hogy gyorsan szűrhessek. Anno Excelbe elkezdtük adminisztrálni, hogy melyik job mit tartalmaz, de hamar hamvába halt, hogy nem cska ketten csináltuk. Vagy mindenkinek kellene vagy senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest