- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm! Az a baj most nem gyakorlati dologról beszélünk hanem egy zh-ról. Ott meg ha a subquerry erőltetése a feladat x-y formátumban akkor arra fog járni a pont bármennyire is életszerűtlen a feladat szaga. Emiatt nem tudom pontosabban megfogalmazni a most bugyutának tűnő kérdésem! De így, hogy csak a forma tér el valamivel tisztább köszönöm!
nyunyu Életemben először látom de magát az oracle sql-t is eddig csak mysql-lel kellett dolgozzunk, felcsesz ez a szintaktika. LIMIT helyett is mire megtaláltam ezt a ROWNUM cuccot és rájöttem, hogy subquerry megy ebbe is vagy van FETCH azt hittem megőszülök.
Majdnem jó tipped volt ez most nem BME hanem OE.Neked is köszönöm!
Ergo maradhatok a JOIN-oknál és csak arra kell figyeljek milyen formában ad vissza a subq adatot és azt miképp illesztem JOIN-al. Miért nem lehetett ezt így leírni a jegyzet vagy a ppt-ben?
Igen már az EXISTS sem "tiltott" dolog, sőt..., kicsit fura az egész... de még ez az értelmes része a tranzakciók meg ez a terminálos dolog végképp elveszi a türelmem sose akartam bigdatara menni de miután tudom, hogy oracle-öznek még annyira se mint eddig.
Köszönöm a válaszokat!
martonx Legközelebb oda fogom feldobni akkor, nem tudom jobban leírni mert egy minden gyakorlatiasságot nélkülöző PPT példa alapján kell rájönnöm, hogy mit is akarok kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest