Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
Nembiztos, hogy jo helyre irok, de nem talaltam jobb topic-ot
Szoval a problemam roviden, hogy kezdem kinoni az excelt. Tul sok adatom van. Jelenleg van 12 file-om ami megfelel 1-1 honapnak, darabja kb 250 000 sor. Ezt szeretnem access be importalni, ugy hogy 1 tablam legyen ossvisz (12ho adataval) valamint 1 honap adata (jelenlegi targy honap) live-nak kellene lenni. Ha valtozik az adott honaphoz tartozo xls akkor az adatbazisban is valtoznak a dolgok.
Ahogy nezem access-be 3 mod van importra 1uj tablaba importal, 2hozzaadja 1 jelenlegi tablahoz,3 link .
Amit csinaltam idaig linkeltem [3] a targyohonaphoz tartozo file-t hogy ez live maradjon es ehhez hozzaadnam a maradek statikus honapokat [2] de nem jon ossze mert ;operation most use an updateable query.’
Ezt a hibauzenetet hogy tudnam megoldani, probaltam google-zni de meg nem jottem ra. Van tippetek?Esetleg ha az otletem nem jo, akkor van tippetek merre induljak el? koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest