Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
Nembiztos, hogy jo helyre irok, de nem talaltam jobb topic-ot
Szoval a problemam roviden, hogy kezdem kinoni az excelt. Tul sok adatom van. Jelenleg van 12 file-om ami megfelel 1-1 honapnak, darabja kb 250 000 sor. Ezt szeretnem access be importalni, ugy hogy 1 tablam legyen ossvisz (12ho adataval) valamint 1 honap adata (jelenlegi targy honap) live-nak kellene lenni. Ha valtozik az adott honaphoz tartozo xls akkor az adatbazisban is valtoznak a dolgok.
Ahogy nezem access-be 3 mod van importra 1uj tablaba importal, 2hozzaadja 1 jelenlegi tablahoz,3 link .
Amit csinaltam idaig linkeltem [3] a targyohonaphoz tartozo file-t hogy ez live maradjon es ehhez hozzaadnam a maradek statikus honapokat [2] de nem jon ossze mert ;operation most use an updateable query.’
Ezt a hibauzenetet hogy tudnam megoldani, probaltam google-zni de meg nem jottem ra. Van tippetek?Esetleg ha az otletem nem jo, akkor van tippetek merre induljak el? koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest