Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Meg mindig nem vagyok valami nagy DBA de ugy tunik a jelenlegi feladatom kicsit segiteni fog ebben
RDS MySQL 5.6-ot frissitunk 5.7-re, es az Amazon szerint az uzemkiesest drasztikusan le lehet csokkenteni ha a kovetkezo alteraciot vegigtolom az adatbazisokon. A gond csak annyi, hogy nekem ez nagyon magas. Ha valaki csinalta mar vagy erti mirol van szo es nem banja kifejthetne nekem
Elore is koszonom a valaszokat!Upgrades to MySQL Version 5.7 Might Be Slow:
MySQL version 5.6.4 introduced a new date and time format for the datetime, time, and timestamp columns that allows fractional components in date and time values. When upgrading a DB instance to MySQL version 5.7, MySQL forces the conversion of all date and time column types to the new format.
...
To find all tables in your database that have datetime, time, or timestamp columns and create an ALTER TABLE <table_name> FORCE; command for each table, use the following query.Query:
SELECT DISTINCT CONCAT('ALTER TABLE `',
REPLACE(is_tables.TABLE_SCHEMA, '`', '``'), '`.`',
REPLACE(is_tables.TABLE_NAME, '`', '``'), '` FORCE;')
FROM information_schema.TABLES is_tables
INNER JOIN information_schema.COLUMNS col ON col.TABLE_SCHEMA = is_tables.TABLE_SCHEMA
AND col.TABLE_NAME = is_tables.TABLE_NAME
LEFT OUTER JOIN information_schema.INNODB_SYS_TABLES systables ON
SUBSTRING_INDEX(systables.NAME, '#', 1) = CONCAT(is_tables.TABLE_SCHEMA,'/',is_tables.TABLE_NAME)
LEFT OUTER JOIN information_schema.INNODB_SYS_COLUMNS syscolumns ON
syscolumns.TABLE_ID = systables.TABLE_ID AND syscolumns.NAME = col.COLUMN_NAME
WHERE col.COLUMN_TYPE IN ('time','timestamp','datetime')
AND is_tables.TABLE_TYPE = 'BASE TABLE'
AND is_tables.TABLE_SCHEMA NOT IN ('mysql','information_schema','performance_schema')
AND (is_tables.ENGINE = 'InnoDB' AND syscolumns.MTYPE = 6);

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
RDS MySQL 5.6-ot frissitunk 5.7-re, es az Amazon szerint az uzemkiesest drasztikusan le lehet csokkenteni ha a kovetkezo alteraciot vegigtolom az adatbazisokon. A gond csak annyi, hogy nekem ez nagyon magas. Ha valaki csinalta mar vagy erti mirol van szo es nem banja kifejthetne nekem