- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Szerintem azért vagy bajban, mert nincs olyan, hogy "Az esemény".
Esemény lehet egy mérkőzés, egy átigazolás.
Tehát kell egy olyan tábla, hogy:
- mérkőzések
- átigazolásokMindegyiknek más a struktúrája, de mindegyikből ki lehet nyerni egy dátumot, egy esemény megnevezést, így össze tudsz rakni egy queue-t ami dátum szerint sorba rendezve mutatja a mérkőzéseket és eseményeket.
Ezt a sok csapat és sok személy dolgot meg nem értem vagy te nem érted a relációs adatbázis működését.
Egy mérkőzéshez max. 2 csapat tartozhat, 1 bíró, 1 tartalék bíró és 2 partjelző.
Viszont mivel a játékosok, bírók és partjelzők között bármilyen átfedés lehet, ezért a személyek táblába kellenek flagek, amikkel be lehet állítani, hogy az adott személy melyik halmazoknak a tagja.
Itt már írtam róla bővebben...ezt kell kiegészíteni pár dologgal, elég egyszerűnek néz ki nekem.
Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha feldobnád ide a táblákat, amik már készen vannak, és azok mentén raknád fel a kérdéseket, mert arra lehet gyorsan válaszolni, nincsen időm és kedvem az egészet megtervezni helyetted.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest