Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Mindenkinek koszonom a reagalasokat, egyben valaszolok:
1. Nem vagyok programozo, csak egy onkentes segito, akinek annyi a feladata, hogy mukodokepes gepet adjon at a tanaroknak.
2. Eeeeegen, anno nekem is acces2k-t tanitottak, mert abban lehetett gyorsan osszekattintgatni a kapcsolatokat.
Szerintem egyedul az a resze tartotta eletben - ha lett volna mysql-hez az access-ben levo grafikus megjeleniteshez hasonlo, azonnal a mennybe ment volna.A tanarok reszerol is az volt az igeny, hogy parancssorbol es editorokkal dolgoznak, de legyen mellette valami "grafikus megjelenites".
Ezert jott a xampp, abbol csak a mysql 5.39 server es 5.0 kliens megy apache 2.4 alatt (a tobbi program letiltva).
Tehat mysql 5-ben tudnak programozni es php 5.4 parancsokat hasznalni.
A phpmyadmin 4.2 pedig lehetoseget ad latni "grafikusan" az adatbazisok tablait, szerkezetet, es 25 soronkent listazni egy-egy tabla tartalmat.3. A gepek beuzemelve, egyedul azert nem tudom oket kiadni a kezembol, mert nem tudom letrehozni az indulo tablakat, amelyeknek nemcsak azonosaknak kell lenniuk, de importalni kell tudniuk csv-bol.
Koszonom a tippet, akkor phpmyadmin parancssorbol megprobalom, az "auto increment" hianyzik a "grafikus" phpmyadmin-os lehetosegek kozul.
Az se lenne rossz, ha a csv fajlbol importalas parancssorbol menne, mert tanulok legalabb megtanulnak a gepeles elonyeit a kattintgatasos marhasagokkal szemben, plane, amikor kiderul, hogy a kattintgatasos megoldas erosen butit a parancssoros lehetosegekhez kepest.

4. (csak info gyanant) A tanuloknak notepadplus-ben kell majd dolgozniuk, ezugyben is szamitok par visszajelzesre a tanaroktol, mert Visual Studio vagy Atom volt az eredeti elvaras, de azok mar eleve nem xp-re keszultek.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Router gondok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest