- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
a myphpadmint felejtsük el sql oktatásra. az arra való, hogy azt a weboldalt, amit phpben létrehozol, meg tudd hajtani egy adatbázisból származó adatokkal.
ha én tanítanék offline adatbáziskezelést, akkor fognék egy mysql szervert (ha abból van ingyenes, és ami fut xp-n), létrehoznék rajta egy adatbázist, azt feltölteném sa szükséges sémákkal, táblákkal, értékekkel, róla egy backupot, és utána ezt a backupot restoreolnám az összes oktatógépen. és akkor mindenkinél ugyanaz van. ez esetben szükséges egy sql kliens is, amivel hozzá tudsz kapcsolódni az adatbázishoz. ízlés szerint tudsz válogatni, nagyon jó ingyenesek vannak. a hardcore sqlesek a toadra esküsznek, én személy szerint a dbeavert szeretem, de ennél mondjuk pont macerás a csv import (egy virtuális db-t kell neki felkonfigurálni hozzá).
2, ezt az oracle alapból egy rowid nevű pszeudocolumn-nal támogatja külön kérés nélkül.
mysqlnél meg mondjuk létrehozol egy primary key-t az táblához, auto incrementtel. mondjuk így:CREATE TABLE Persons (
ID int NOT NULL AUTO_INCREMENT,
LastName varchar(255) NOT NULL,
FirstName varchar(255),
Age int,
PRIMARY KEY (ID)
);afaik excel már képes közvetlen db-be exportolni, de még soha nem próbáltam ki, hogy ezt hogy is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest