Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
GreenIT
üzenetére
Félre ne érts, nem vagyok Oracle fan (akkor már inkább MS SQL Server...), de ez az azt mondták dolog azért nagyon nem így megy. Egyáltalán mit kellett tárolni, mit kellett lekérdezni, milyen szerver architektúrában gondolkoztak és így tovább. Hiszem, hogy akik ilyet, csak így egyszerűen kijelentenek, egyszerűen nem értenek hozzá.
Én is láttam olyan projektet, ahol azért cserélték le a MySql-t (na jó a MySql valóban nem az SQL technológia csúcsa) MongoDB-re, mert olvastak blogokat, meg teszteket, hogy az mennyivel gyorsabb, aztán kiderült, hogy amikor adatot kellett lekérdezni, akkor pont ugyanolyan szarban voltak vele
Végül az én csapatom oldotta meg a gondot MS SQL Serverrel újra írva az egészet. Esetemben se az MS SQL volt önmagában a megoldás, hanem a normálisan megírt backend.Nyilván van amiben egy NoSql jobb (mint mondtam mi is használjuk, ha a szükség úgy hozza, pl. log adatok beleömlesztésére, tracking pixelek adatainak beleömlesztésére, redist distributed cache-nek stb...), csak az ilyen nagy kijelentéseken akadok fenn, hogy ez szar, az meg a jövő, miközben érződik, hogy akik ezeket a kijelentéseket teszik, rohadtul nem értenek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest