Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Igen, hozzaallassal es szovegertelmezessel vannak itten a gondok, kerem alassan.

A problema lenyege az, hogy ha van egy elvaras, hogy egy tablaba kell felvenni nehany adatot, de kiderul, hogy az adatok egy resze tobb mas adattol fugg, akkor mi legyen az eljaras?
Legyinteni, hogy ha nektek ez kell, akkor legyen, vagy megprobalni egy jo megoldast kitalalni es meggyozni a feladatot adot, hogy van jobb megoldas?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azert neztem CRM-et, mert ott joval bonyolultabb adatkapcsolatokat is be lehet allitani. Csak a Sugarban teljesen rossz az alapstruktura, ugy tunik nekem, jobb az alapmodulokat torolni es ujat irni.
CRM ugyben sztanozs linkjet erdemes megnezned, par honapja en is ezeket nezegettem, de figyelni kell, mert par egyaltalan nem ingyenes, sima reklamcikknek tunik. A suite-ot es sugar-t probaltam, az elobbinel ugy latom, hogy meg csak most kezdik kitalalni, mi legyen belole, az utobbi szepen kezelheto, csak eppen adateleresi hibak miatt nem hasznalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Windows 11
- ZEN.com
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)