Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Igen, hozzaallassal es szovegertelmezessel vannak itten a gondok, kerem alassan.

A problema lenyege az, hogy ha van egy elvaras, hogy egy tablaba kell felvenni nehany adatot, de kiderul, hogy az adatok egy resze tobb mas adattol fugg, akkor mi legyen az eljaras?
Legyinteni, hogy ha nektek ez kell, akkor legyen, vagy megprobalni egy jo megoldast kitalalni es meggyozni a feladatot adot, hogy van jobb megoldas?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azert neztem CRM-et, mert ott joval bonyolultabb adatkapcsolatokat is be lehet allitani. Csak a Sugarban teljesen rossz az alapstruktura, ugy tunik nekem, jobb az alapmodulokat torolni es ujat irni.
CRM ugyben sztanozs linkjet erdemes megnezned, par honapja en is ezeket nezegettem, de figyelni kell, mert par egyaltalan nem ingyenes, sima reklamcikknek tunik. A suite-ot es sugar-t probaltam, az elobbinel ugy latom, hogy meg csak most kezdik kitalalni, mi legyen belole, az utobbi szepen kezelheto, csak eppen adateleresi hibak miatt nem hasznalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)