Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Tényleg csak ennyi hiányzik. Ezt én is észrevehettem volna.
Viszont most meg azon akad ki, hogy nincsen definiálva ez a függvény. Sajnos egész héten rendezvények vannak, és most nincsen túl sok időm ezzel foglalkozni, ettől függetlenül hálás vagyok minden segítségért. Még csak most ismerkedek komolyabban az SQL-lel, ez gondolom egyből látszott a kérdéseimen. 
Ez egy dolgozói nyilvántartás, amiből jogszabálynak megfelelő adattartalommal jelentéseket kell generálnom. Az egyik kötelező adat a közalk. jogviszony kezdete. Ha a usernek volt olyan korábbi jogviszonya, ami beszámít a közalkalmazottiba, akkor annak a kezdődátuma kell, ezek közül természetesen a legkorábbi. (min(kmh.kezdete) where beszam = yes) Ha pedig nem volt ilyen jogviszonya - mert vannak olyanok, akiknek ez az első munkahelye, vagy nem beszámítható egyik korábbi sem -, akkor pedig az itteni jogviszony kezdődátuma kell. (szemad.jogvisz_kezd) Vissza kell kapnom mind a 238 dolgozót, viszont mindegyiket csak egyszer. Elég csak egy olyan tábla, ahol a név és a dátum szerepel, azt már be tudom rakni a jelentésbe. Ami maga szintén elég baltával faragott, biztosan van elegánsabb megoldás, de egyelőre működik, a csinosítás ráér.
Még mindig jöhetnek könyv, weboldal tippek, amin el lehet indulni felfedezni az SQL rejtelmeit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont most meg azon akad ki, hogy nincsen definiálva ez a függvény. Sajnos egész héten rendezvények vannak, és most nincsen túl sok időm ezzel foglalkozni, ettől függetlenül hálás vagyok minden segítségért. Még csak most ismerkedek komolyabban az SQL-lel, ez gondolom egyből látszott a kérdéseimen.