- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hallgattam a tanácsokra, de szerintem az indexelés dolgot rosszul csinálom, kezd gyanús lenni.
Egyébként már felpakoltam idegnagy szerverre, szóval a vas része megoldódott, nem bosszantom tovább magam az arm procival,csak ha lesz egy céljaimnak megfelelő adatbázis. ( Bár android okosításba kezdtem, SQL feladat lett belőle
).Az indexeléssel kérdés:
Sajnos az id-k néhol betűt is tartalmaznak, így csak fulltext indexet enged a mysql. Fulltext indexet ráteszem a kellő mezőkre, ez is megvolt, de nem gyorsult érezhetően.
Újra kell indexeltetni valamilyen paranccsal a táblát? Vagy az adatokat is teljesen újra kellene tölteni a táblába?
Fórumon írnak sok mindent itt-ott, azt találtam REPAIR-el valahogy megoldható hogy a már táblában lévő tartalmat újraindexelje a mySQL.Indexelt táblákat dumpoltam ki a saját szerveremről a távoliba, de most ahogy nézem az export file-t nincs benne indexelés, nem hozta az export, így újra kell az egészet.
Végre Mysql-en tudok explain kimenetet adni:
id select_type table type possible_keys key key_len ref rows Extra
1 SIMPLE routes ALL NULL NULL NULL NULL 313
1 SIMPLE trips ALL NULL NULL NULL NULL 134307 Using where; Using join buffer
1 SIMPLE stop_times ALL NULL NULL NULL NULL 2555175 Using where; Using join buffer
Új hozzászólás Aktív témák
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).