- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem, nem rázom kisujjból ezeket a dolgokat, nem vagyok rendszergazda. Bár csináltam már szerverállítgatós mókákat bőven melóhelyen is, de ez csak megerősítette bennem, hogy tuti soha nem akarnék rendszergazda lenni, ha nem muszáj.
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira macerás és szerteágazó témakör, plusz rengeteg hibalehetőség van - ezért is javasoltam, hogy inkább bízz meg valakit a feladattal, nem azért, mert feltételezem, hogy bekapcsolni sem tudod a gépet. De azért vannak dolgok, amikbe az embernek nem ártana legalább minimális erőfeszítést belefektetnie, ha már ezzel akar foglalkozni komolyabban is (pl. egy szerver megfelelő beállítása már elég komoly dolog) - pl. azt kideríteni, hogy honnan tudod letölteni a PHP-t, és egyáltalán ingyenes-e, pont ilyen dolog...ezekkel a kérdésekkel csak azt bizonyítod be, hogy kicsit sem néztél utána a témának, de azért mástól várod a segítséget, hogy majd neki kerüljön energiájába, hogy szinte megfogja a kezedet, és idegenvezetés jelleggel elkalauzoljon téged az internetes nagyvilágban.