Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Találkoztam ezzel a mongoDB-vel csak a nevével, de ez most mégis micsoda? Adatbázis, én úgy olvastam, hogy valami dokument alapú adatbázis, de ez mit jelent? (wikipédiás magyarázatot sem értem így hirtelen)
Én nézegettem neten, és aztláttam, hogy Json alapú, OOP világába jobban illik bele.Igazából gyakorlban milyen ezt használni, jobb mintha a sima SQL-t használnám?
Például. Weboldalt akarok, ahol van blog, user kezelés, de szeretnék diagramokat is kezelni,
A diagramoknak vannak adatai, id, név, téma, stb. Visszont vannak oszlopok is, értékek, amelyek mindig tetszőleges számúak! Az egyik diagramnak 4 oszlopa van, még a másiknak 8 oszlopa van.
Ebben az esetben MongoDB vagy SQL-t érdemes használni? Indokot is kérnék ha szabad

Nekem még vadiúj ez a NoSQL világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest