- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsánat, hogy csak így beírok, és nem olvasok vissza pár száz, vagy ezer hozzászólást!
Próbáltam a keresést is, de nem találtam meg amit keresek.
Szóval! Van egy régi és egy új telefonom. Eddig a két telefonon külön tudtam, tudtuk használni a Spotify-t. A régi-t a nappaliban használjuk zenehallgatásra.
Most azt tapasztalom, tapasztaljuk, hogy nem tudok, tudunk külön zenét hallgatni a két készüléken. Bármelyiken elindítunk valamit, a másikon is az szól
Ez a ritka haszontalan és idegesítő funkció hol tiltható le?
A neten találtam egy úgynevezett Spotify Connect dolgot, de a mobilon arra azt irja, hogy ha háttérben van a program, akkor is menjen a zene, és nem megosztásra való.
Megtaláltam, megtaláltunk mindkét telefonon a távoi készüléket is, de szétválasztani őket nem sikerü :-(
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Fogyjunk le!
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Free Clip - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest