Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Eddig Wise MC (magyar kibocsátású) kártyával fizettem a családi prémiumot, de a kártya le fog járni és Visa kártyát küldenek majd helyette, ami nem magyar, hanem belga, így a spotify nem fogadja el. Úgy döntöttem Paypallal fizetem majd, korábbiakban már fizettem így a családi csomagot, de a Spotify mindig szivatott, hogy többet vont le forintban, mint a 7,99 EUR valós forint értéke, így visszatértem a közvetlen bankkártyás megoldásra, ahol euró egyenlegből fizetek. A Paypal szerint az állampolgárságom magyar, mindig is az volt, de a Paypal alatt használt virtuális Wise Visa kártyám belga. A Spotify, ha a mostani közvetlen MC kártyás fizetés helyett Paypal-t állítok be, akkor a Paypal alá betett belga kártyám alapján fogja eldönteni, hogy magyar vagyok-e vagy a Paypal fiókom allampolgársága alapján, ami viszont magyar. Van ezzel valakinek tapasztalata? Azaz van köztetek olyan, aki Magyarországon használja a Spotify-t valamilyen prémium csomaggal, magyar Paypal állampolgársággal, de nem magyar kibocsátású bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest