Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy a te erősítődön hogy lehet beállítani, azt csak akkor tudnánk megmondani ha pont ugyanolyan lenne valakinek. Én jellemzően nem Spotiról hallgatok zenét a sajátomon és nem keresgéltem kimondottan ilyen lehetőséget. De tippem az, hogy magában az erősítőben ilyen lehetőség nincs. Nem tudom nálad hogy lehet a Spotit hallgatni, nálam úgy működik, hogy amikor a mobil app-ban kiválasztom a források közül, akkor utána el kell indítani a Spoti mobil app-ot. Szóval ha ez nálad is így van esetleg, akkor én az app-ban néznék körül ilyen lehetőséget keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest