Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wut? Milyen kifacsart logika ez?
Az ingyenes userek csak élnek a lehetőségeikkel. Bocs ha drukkolunk azért, hogy ezek a lehetőségek legálisan megmaradjanak. Vagy jobb lenne ha mindenki aki nem fizet torrentezne? Abból egy fillért se látna senki. Na ugye.
A másik dolog pedig, hogy azért helyezték a Spotify-t nyomás alá a kiadók mert lejártak a szerződések vagy lejárnak? Nem tudom hol tart pontosan a dolog de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ingyen spotify akkor azon menne a vita, hogy emeljék a havidíjat. Ha majd nem lesz ingyenes és megint lejárnak a szerződések akkor tuti, hogy ez fog következni.
Egyébként bocs ha nem siratom meg Taylor Swift hiányát, asszem ki fogjuk bírni nélküle. Rengeteg előadó és zene van nélküle is Spotify-on, majd ha tömegesen hagyják ott az előadok a spotify-t akkor átgondolom az álláspontom. Ez annak szól aki erről írt, nem tudom már ki volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest