Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Playstation-ön hallgatnám a zenéimet spotify-ról, játék közben, de amikor elindítom a playstation-ös appot ezt írja ki: Error connecting to PlayStation Network. Please try again later.
Próbáltam, hogy spotify-on kijelentkeztem mindenhonnan, úgy sem lett jó. Töröltem az appot, majd vissza, úgysem lett jó. Nem értem, egy ideig használtam, akkor működött, aztán utána töröltem az appot. most meg nem jó. Telefonon látszódik az eszköz (mármint a ps) és átirányított lejátszással (vagy minek nevezzük) le tudom játszani a zenéket, de az app maga nem indul el, megáll még a bejelentkezés előtt az említett hibaüzenetet írva.
Ha valaki tudna segíteni, vagy lenne infója megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest