Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenQhunria
tag
Tudom , le is van tölve az app csak a reklám me ,hogy nem válthatok ahoyg akarok azért kérdeztem , mert ha "zabálja" a mobilnetet nem fizetek elő akkor marad az eddigi opció.
-
domerator
veterán
válasz
BenQhunria #1946 üzenetére
A spotify csak a saját appjában hallgatható, szóval nem tudod a zenéket ide-oda másolgatni, nem mp3 formátumú (állítólag ogg, de kódolt és nem látod a fájlokat)
-
borges7
aktív tag
válasz
BenQhunria #1946 üzenetére
Szia!
1. Igen, amit letöltesz, azt lehet offline hallgatni, viszont ez nem korlátlan mennyiség, bár elég sokat le lehet tölteni azért(pontosan nem tudom mennyit, ha túlléped, azt jelzi, és akkor valamit törölni kell, ha újat akarsz letölteni)
másodikra nem tudom a választ
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Lenne kettő gyors kérdésem, ha prémuim vagyok akkor hallgathatom offline a zenét, tehát itthon berakom a zenéimbe wifin keresztül, beszállok az autóba és hallgathatom a kiválaszotott zenéim?
Illetve a diák kedvezmény csak egyetemi halgatóknak jó, vagy a lényeg hogy diák legyen és kész? -
Ala
tag
válasz
bebe159 #1940 üzenetére
Sikerült megoldani, igaz egy kicsit levert a víz.
Szóval facebook fiókkal lett létrehozva a profil, és iPhone-on mindig feldobta, hogy vegyek prémium csomagot, és nem lehetett beletekerni sem a számokba.
Próbáltam a fiókhoz az emailcímmel jelszó emlékeztetőt kérni, de akkor azt írta, hogy ugyan az a jelszó, mint a facebook fióknál, ezután megpróbáltam azzal bejelentkezni, azt nem fogadta el, viszont lehet igényelni az eszközökhöz felhasználónevet és jelszót, azt végigcsinálva már minden megy flottul!
Köszönöm a segítsége bebe159!
-
-
unravel
őstag
válasz
FoxiestFox #1941 üzenetére
Persze
-
Nektek bejelentkezik droidon?
-
Ala
tag
Sziasztok!
Előfizettem családi csomagra. Az előfizetésben 3 androidos telefonnal rendelkező és egy iPhone-nal rendelkező tag van. Az Androidos telefonokon szabadon lehet váltani a zeneszámok között, bele lehet tekerni, és el is lehet menteni, valamint semmilyen reklámot nem dob fel. Ezzel szemben az iPhone-on nem lehet beletekerni zeneszámokba és folyamatos feljön az ablak, hogy válts prémium csomagra. Már csináltam egy ki-be jelentkezést, de nem változott a helyzet.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
K1nG HuNp
őstag
Mivel ad többet a spotify az apple musicnal? Decemberig spotifyos vagyok, utána megéri váltani?
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok.
Most ismerkedek a Spotify-jal és lenne pár kérdésem. Milyen előfizetést érdemes venni és hol? Azt olvastam a felhasználási feltételekben, hogy lehet kódot beváltani ami hosszabb idejű(nem havi) előfizetést takar. Ilyet szoktatok venni, vagy érdemes egyáltalán? A másik pedig hogy ketten lennénk a feleségemmel akik használnánk, így milyen előfizetést lehet és érdemes venni? Köszönöm a segítséget és elnézést a kezdő kérdésekért, amiket már biztosan ezerszer megválaszoltatok.
-
deny330
senior tag
válasz
PhilBrick #1929 üzenetére
Jaah, értem! Bár van ott 800gb-nyi szabad hely, sok vizet nem fog zavarni. Illetve többnyire online hallgatok zenét, nem szoktam letöltögetni. Maximum akkor, ha telefonra is ráakarom rakni (telefonon ritkán van netem Spotifyozni).
Köszi az infót, ezt eddig nem is tudtam.
-
deny330
senior tag
bebe159 , Aweriot: Köszönöm szépen a segítséget!
(#1927) PBrick Ezt tegnap este már megtettem. Nem tudtam mit ért offline adatok alatt, én a letöltött zenékre gondoltam, így ezt kiválasztottam a Winchesteremen levő zene mappának.
-
deny330
senior tag
Üdv!
Spotify probléma ha SSD-n van? Nem volt lehetőségem kiválasztani azt, hogy a winchesterre telepítse.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy playlist -nél be legyen állítva a crossfade -es lejátszás, függetlenül attól, hogy az adott Spotify felhasználónál milyen beállítások vannak? Mert van egy ilyen lista, aminél vagy ez van vagy állandóan bugos, de baromi idegesítő, hogy nem tudok úgy léptetni a számok közt, hogy ne próbálná meg összekötni a két számot....Köszönöm
-
underdark
aktív tag
Hali
Mobilon a mostanaban hallgatott zeneket nem lehet valahogy eltavolitani? -
domerator
veterán
Egy ideje ha egy előadó oldalán lent az "Itt megtalálod" cím alatti, általában válogatás lemezt megnyitom, akkor csupa Various Artist előadót jelez. Csak akkor látszik az igazi előadó ha a lejátszót megnyitom.
Régebben a számlistában is ott voltak az előadók.... -
unravel
őstag
Nagyon sok albumnál odatették a napra pontos megjelenési dátumot.
-
Oliverda
félisten
Amennyiben tetszik az ötlet nyomjatok rá egy vote-ot légyszi. Köszi
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Mennyi idő kell a spotifynak, hogy aktiválja a prémiumot?
Most vettem, (15 perce kb), de nem enged skippelni telón, csak feldobja megint, hogy váltsak premiumra, de azzal a különbséggel, hogy most a családit ajánlja fel. Esetleg lehet nekik valahol írni? Nem adományként szántam az 5€-t... App és telóresi is volt màr.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest